Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kérdezzek rá, vagy hagyjam inkább az ügyet?
Van egy lány, oda jár az iskolába, elkezdtünk beszélgetni Messenger-en, azt éreztem, hogy nagyjából ugyan az az érdeklődési körünk, illetve örültem, hogy végre egy intelligens szép lány. Mondtam neki, hogy találkozzunk suli után, akkor sajnos rosszul lett napközben, úgyhogy hazament, aztán suli előtt akartam talizni vele, akkor pedig a busz késett el és azért nem találkoztunk. Ezután ha beszélni akartam vele, vagy csak szavakat, fél mondatokat válaszolt, vagy teljesen ignorált. Szerintetek valahogy még van esély? Rákérdezzek, hogy lenne e esélyem azért? Vagy hagyjam inkább?
Mindenesetre köszönöm, hogy végigolvastad!
16/F
Tini csaj.. simán lehet, hogy szar kedve van azért mert azt hiszi, hogy haragszol rá amiért 2 tali is elmaradt. :D
Vagy beparázott a talitól és hát "rosszul lett", "késett a busz". De nyilván az is lehet, hogy csak eléggé konfliktus kerülő típus és nem tudott egy az egybe nemet mondani. Beszélj vele és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!