Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mire számítsak ez után?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak ez után?

Figyelt kérdés

Voltam egy sráccal “randizni” akit már kb 3 éve távolabbról ismerek. Nagyon jól éreztem magam, elmondása szerint ő is, az elején még kicsit félénkek voltunk mind a ketten de a végén már annyira jó volt vele, hogy nem is akartam haza indulni. Kb 4 órát voltunk kint, ölelés volt, megfogta a combom, csók nem volt. Viszont kicsit félek hogy ebből nem lesz semmi a távolság miatt, két három hetente látnánk egymást, írásban meg annyira nem gördülékeny a beszélgetésünk sajnos.

L19

jún. 30. 13:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Oké 10es.

Tudod, boldogok akik hisznek... 🤣🤣🤣

júl. 9. 03:56
 12/20 Rékaaa8 ***** válasza:
Tobb olyan ismerosom van, aki kozt 700-800 km-ek voltak. Azota ossze hazasodtak, gyermekeik lettek. En annak a hive vagyok hogy ez lehetseges.
júl. 10. 09:54
 13/20 anonim ***** válasza:

12

Látom szeretsz ide írni 🙂Elhitetheted magaddal a hazugságaid, meg másokat is etethetsz, attól még nem fog működni. Néhány lelkibajos nő képes várni éveket, de a férfi általában a szükségleteit betölti...

Ki tudja Bulgáriában mi történik 😆 meg mi lesz ennek a vége.

júl. 10. 11:00
 14/20 Rékaaa8 ***** válasza:

Latom viccesnek talalod az igazsagot. Teljesen igaz, hogy en is most felek.

Attol mert valakinek NEM MENT PL a tavkapcsolat NEM azt jelenti, hogy masoknak NEM fog menni. ;) Nekem is voltak egyeni problemaim, de ha az ember ezeket meg tudja oldani kepes lehet arra, amire eddig nem. Sajnalom, hogy a TE szamodra, NEM ment a tavkapcsolat, ha egyatalan volt is. (Mellesleg) Mindenki saja maga eli at ezeket, es sajat maga donti el, mit hogyan szeretne. De oszinten, te mibol gondolod, hogy nem menne? Tovabbra is mondom, ha esetleg neked nem ment ez, nehogy azt hidd hogy masoknak sem fog menni. Errol ennyit. En el mondtam a sajat velemenyemet, te is. Kesz vege. En ezt gondolom, es hiszek is benne.

júl. 11. 06:11
 15/20 anonim ***** válasza:
14: Már megvan a repülőjegyem is, tegnap megvettem. (: Szóval neked is egy kalappal. #4
júl. 11. 06:25
 16/20 anonim ***** válasza:

14

3x írtad ugyanazt! Ha nekem nem ment. Miből gondolod, hogy volt egyáltalán értelmetlen tavkapcsolatom? Bele se megyek ilyenbe! A statisztika engem igazol.

Hihetetlen, hogy vannak emberek, kiknek elég éveken keresztül a hit, a remény. És abban élnek, bízva, hogy majd 1x sikerül. Ugyan már! Ha most nem megy, később se fog. Miért kell 3-4 évnek eltelnie külön, ha szeretitek egymást? Mégis milyen ok tarthat embereket külön éveken át? Miközben annyira akarják egymást?

Ha két ember igazán akarja egymást, semmi nem számít. Se anyagi ok, se semmi nem állhat közéjük. Minden más, kifogás. Persze rá lehet fogni, hogy ezért, meg azért. De ezek mind mind kifogások. Tudjátok ti is jól.

júl. 11. 10:16
 17/20 anonim ***** válasza:
16: Milyen szép pszihopata, és manipulatív jegyeket visel a válaszod. A bántalmazó kapcsolatokban a domináns fél szokott ilyeneket felmutatni. Megsemmisíti az önértékelést, a másik féleményéf teljesen elnyomja, és verbális bántalmazást hajt végre. Talán fizikait is, de a terror az garantált. És most te osztod itt az észt párkapcsolatokról? Jobb lett volna ha szépen hallgatsz, amikor erre először megkértelek. De most már inkább azt mondom, hogy kussolj. Mondanám, hogy kezeltesd magad, de úgy sem fogod… Lássuk legalább magadban tudod e tartani a destruktív véleményeidet? Ha már ez sem megy… Gondolom tudod… Hisz te mindent is jobban tudsz. “Boldogok akik hisznek.”
júl. 11. 14:36
 18/20 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik komoly problémák vannak nálad. Jobb kerülni az ilyen embereket.

Kezdem érteni, miért választotta Bulgáriát inkább!

Jobb minél messzebb... 😉

júl. 11. 23:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Tizenhetes berágott
júl. 12. 00:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem tagadtad egyik vádat sem. Naháát. Éérdekes.
júl. 12. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!