Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak ez után?
Voltam egy sráccal “randizni” akit már kb 3 éve távolabbról ismerek. Nagyon jól éreztem magam, elmondása szerint ő is, az elején még kicsit félénkek voltunk mind a ketten de a végén már annyira jó volt vele, hogy nem is akartam haza indulni. Kb 4 órát voltunk kint, ölelés volt, megfogta a combom, csók nem volt. Viszont kicsit félek hogy ebből nem lesz semmi a távolság miatt, két három hetente látnánk egymást, írásban meg annyira nem gördülékeny a beszélgetésünk sajnos.
L19
Kérdező es 2es!
Mindkettőtöknek kapáltak. Távolság nagy úr!
Almodozzatok! Vigasztaljátok egymást!
Boldogok akik hisznek, hisz övék a mennyek országa!
“megfogta a combom”
Van tempója.
Amúgy a távkapcsolat soha nem működött
Egy nő még csak-csak, de egy férfi teljességel kizárt, hogy szerzetesi életet éljen.
A legtöbb férfi a jól működő házasságából is ki-ki kacsint.
Hát még ha hónapokig nem látjátok egymást.
Szálljatok le a földre. Reálisan nem várható a cölibátus, és nincs az az egészséges férfi, aki ne tartana a távolságban egy mellékágat, vagy párhuzamos kapcsolatot.
Olyannal is találkoztam, aki kint dolgozott évekig, hazajárt a feleségéhez, fiához, aztán kiderült, higy kint van élettársa és már közös lányuk is.
A biológia a férfiaknál nagy úr. Na, meg a magány.
Korrekt, hogy megírtad! Sajnálom, de várható volt! Ahogy meg is írtam...
4-es! Idezlek
"Köztünk, több mint 8 ezer km van, és már több mint két éve együtt vagyunk"
Nem! Ti egyáltalán nem vagytok együtt! Az nem erről szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!