Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt minek vegyem?
Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, akivel elég jóban vagyok. Mostanában elkezdett ölelgetni, random fogni a karom mikor megyünk a lépcsőn, a kezemet is megfogja, bár azt inkább csak viccből, és harapdál is. Néha flörtölünk is, bár ez minimális. Egyszer órán fogta a karom miközben aludt. Volt amikor megölelt, megkérdeztem, hogy jól van-e és azt mondta, hogy "mostmár igen". Van tök sok jel, de nem tudom mire vélni őket, mert nem hiszem, hogy pont én tetszenék neki, persze megtörténhet. Ti mit gondoltok erről, mit csinálnátok a helyemben?jún. 29. 18:12
11/12 anonim válasza:
Nyári szünet van, hívd el egyet strandolni vagy ha sok a dolga pl:eddzés, zene óra, tanulás
Kísérd el, mert ha most nem lépsz lehet, hogy valami jó pali, akinek van mersze megteszi helyetted és összejönnek, Te meg majd nézel, szóval szerintem ne várj sokat
12/12 anonim válasza:
#11 vagyok
Elfelejtettem hozzátenni, hogy (elég nyilvánvaló) bejössz neki, szóval emiatt ne stresszelj.
,,Ezt minek vegyem?"
Próbál feléd nyitni...bejössz neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!