Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt minek vegyem?
"Ti mit gondoltok erről, mit csinálnátok a helyemben?"
Első lépésben megkeresném a tökeimet, aztán próbálnék hozzájuk méltón viselkedni.
2
Igy van, hogy aztan teljesen mertekben megszegyenitsen mindenki elott, ha valami nem ugy jon ossze, vegulis igazad van, hogy erre miert nem gondoltam eddig?
#Senior
Ez a "tini párkapcsolatok" kategória. Mégis mit vársz egy fiatal sráctól? De mindegy is, hogy fiatal vagy sem. Nem megy ez mindenkinek olyan könnyen. Azért tette fel itt a kérdését. Nem kötelező csesztetni a másikat.
Nem akarok boomernek hangzani, mert csak 24 vagyok, de mi az, hogy órán aludt?😂😂
Amúgy mit csináljon még szegény csaj, hogy rámozdulj?? Üljön az öledbe?? Hívd el randizni, ne legyél töketlen. Ha nem megy el (amit kétlek) akkor sincs semmi.
Komolyan ha ilyenek a fiúk, nem csoda ha a lányok már nem tudják, hogy legyenek lányosak/nőiesek a saját szintjükön.
Az attól függ, ha neked is bejön, akkor küldj neki jeleket, hogy neked is tetszik, hívd el moziba, vagy kávézni. Ha ezeket csinálja a csajszi, akkor biztos nagyon akar, mert különben a csajok szerintem nem annyira kezdeményezők.
Úgy, hogy hajrá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!