Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder jó lehet párkapcsolat keresesre?
Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés, de sok ismerősöm mondja, hogy mindenki csak szexelni akar ott és sok a nem normális ember.
F/17
jún. 22. 00:05
2/9 anonim válasza:
Nekem meg az a tapasztalatom hogy elég kevés csaj használja csak szexre szóval egy próbát megér.
3/9 anonim válasza:
hát lehet próbálkozni, de nagyon sokan unatkoznak vagy top5 sráccal beszélget...
4/9 anonim válasza:
Fiúként semmiképp ne töltsd le, bízz bennem. ez csak lányoknak jó.
És milyen lány az már, aki ilyen oldalra megy fel? elképzelni is rossz hogy egyszerre több csávóvval ismerkedik, flörtöl.
5/9 A kérdező kommentje:
4es na már nincs is több potenciális matchem azt írja szóval az összes lányt elnyomtam. Nagyon szar a választék és nagyon fura nők vannak fent. Jobban járok ha inkább hagyom 😂
jún. 22. 14:16
6/9 anonim válasza:
A tindert nem tiniknek találták ki, de még csak nem is a fiatal korosztálynak.
7/9 anonim válasza:
5
Amúgyis az ilyen appok csak önbizalomhiányt okoznak a fiúknak.....
A lányoknak pedig:⬆️🆙 érted.
Az arányok is nagyon rosszak, 90% férfi 10% nő. Körülbelül.
A normális csajok fel sem mennek ilyen helyekre... de épeszű fiúk sem.
8/9 A kérdező kommentje:
7
Igazad van le is töröltem
jún. 22. 23:57
9/9 anonim válasza:
Jól tetted. Szerintem az ilyen társkereső appok teljesen elrontják az ismerkedés élményét.
Mármint, olyan mintha belépnél egy húsboltba pl. Itt csakis az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!