Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes átgondolnom ezt a helyzetet?
Szóval van egy srác,aki 4 hónapja szerelmes belém,de ma éjjel bevallotta érzéseit...Nem akartam egy arcra puszi és egy ölelésnél többet....
Nem akarom megbántani az érzéseit,nem igazán érzek iránta semmit.
Egyébként a fiú elég félős.....fél a bogaraktól,stb...
Megkérdeztem,hogy miért szeret.:Szép vagyok......
Nem tudom....kicsit ez rosszul esett,ezért meg kérdeztem,hogy csak azért,mert szép vagyok e....aztán mondta,hogy kedves is vagyok :D
Nem igazán tudom,mi tévő legyek....nem akarok igazán bele rohanni hülye fejjel egy kapcsolatba.....Meg nem is volt még kapcsolatom,ami mai világban elképzelhetetlen...
De szakadt az eső,oda adta a pulcsiját,de vissza adtam neki a házunk elött....Egyébként nagyon aranyos,de.....nem tudom
"nem igazán érzek iránta semmit."
Itt a lényeg. Amíg így van, addig NE. Kimászni sokkal nehezebb lesz, mint bele se kezdeni.
Mondd ezt meg neki.
Még mindig jobb az elején...
Mondd meg neki, hogy te nem viszonzod az érzéseit.
Egyébként mennyire ismered? Mert ha nem annyira, akkor lehet, hogy ahogy jobban negismered beleszeretsz. De én erre nem alapoznék kapcsolatot.
Nagyon sok helyesírási hibát csináltál:
ez rosszul esett,ezért meg kérdeztem,hogy csak azért,mert szép vagyok e..
rosszulesett, megkérdeztem, szép vagyok-e - és még van több is.
Ha akarod, elmagyarázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!