Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiú melegnek hazudja...

Ha egy fiú melegnek hazudja magát, hogy ne kelljen ismerkednie velem, az őt minősíti, vagy nekem kellene átgondolnom a dolgokat?

Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 09:43
 1/10 anonim ***** válasza:
őt minősíti.
2014. okt. 4. 09:44
 2/10 SullaFelix89 ***** válasza:
100%
Ha egy hetero fiú inkább hazudja magát melegnek minthogy megmondja azt miért nem akar tőled semmit akkor ott nagyon súlyos dolgok vannak.
2014. okt. 4. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a helyedben elgondolkodnék egy kicsit, mert akit egy hazugsággal utasítanak vissza (ráadásul egy ilyennel), arról nincs túl jó véleményük.
2014. okt. 4. 09:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Őt minősíti és neked kellene átgondolnod a dolgokat.
2014. okt. 4. 10:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Inkább impotensnek kellett volna magát hazudnia. Mint én, csak nálam sajnos igaz is.
2014. okt. 4. 10:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Nincs kedve magyarázkodni hogy miért nem akar veled lenni, és nem akarja a szemedbe mondani hogy ronda vagy.
2014. okt. 4. 10:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Ebben ilyen biztos vagy, hogy hazudik? Ismered eléggé, akkor, hogy kizárt lenne az, hogy igazi is lehet, amit mondott? Mert, ha igaz és valóban meleg, akkor téged minősít, hogy hazugnak mondod! Mivel egyikőtöket sem ismerjük így csak találgatni lehet, neked kéne tudod és aszerint döntened.
2014. okt. 4. 10:26
 8/10 A kérdező kommentje:

Egész biztos nem meleg. Tegnap láttam nővel és nem shoppingolak.

Ha kövér, vagy ronda arcú lennék, akkor megérteném, de eddig én szoktam válogatni a pasik között, ezért meglepő.

2014. okt. 4. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:
mentális probléma. nem meri megmondani ,hogy nem tetszel neki ,hanem inkább hazudik.
2014. okt. 6. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem akart megbántani, hogy már van nője, úgy gondolta, kérdezd meg inkább őt...
2015. márc. 14. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!