Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A baratom 140kmre lakik, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom 140kmre lakik, és le akarok menni hozza.. de a szüleim nem engednének el. Mit találjak ki nekik?

Figyelt kérdés
Valamit ki kell találnom hogy elengedjenek oda. Nem mondhatom el hogy van barátom.
2024. jún. 8. 13:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

Es akkor mivan ha 18 alatti??

Ne legyünk mar ennyire allszentek.

Egy 18 ev alatti nem lehet együtt egy felnöttel? Megis miertnem? Ki tiltja meg? Neked 18 ev alatt nem volt parod?

Talalkozni akar vele, csak a csavo lusta utazni miatta. Ez nem normalis szeirntem se, sokat elmond arrol mennyire is gondolja komolyan a csavo.

De önmagaban az hogy talalkozik egy felnöttel abban semmi kivetnivalo nincs. Akkor se ha 15 eves a csaj...

jan. 12. 14:55
 32/34 anonim ***** válasza:
37%

Miért pontoztátok le a kérdést?

Kíváncsi vagyok, hogy elment-e végül, vagy hallgatott az itt írók valamelyikére.

#28.

jan. 12. 14:57
 33/34 anonim ***** válasza:
92%

De volt 18 alatt párom. Velem nagyjából egykorú, és jártunk korunknak megfelelően, minden nap találkoztunk, felvállaltuk egymást.

Ha a szülei nem engedik el egyedül, valószínű még 16 sincs. A férfi aki egy ilyen korú lányt felszed 140km-rel odébb, de munkára hivatkozva sajnos nem tud jönni és egyedül él, biztos nem 19 éves.

jan. 12. 15:20
 34/34 anonim ***** válasza:
92%

"Igen ő írta hogy ő nem tud jönni úgyhogy menjek én és vele lehetek( mert írtam neki előtte hogy hiányzik és vele akarok lenni"

Ja, ez úgy hangzik, mint amikor egy érett férfi udvarol, és mindent megtesz, hogy az érett barátnőjével találkozzon.

jan. 12. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!