Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha nem mondom el a szüleimnek, hogy randizni megyek?
Figyelt kérdés
Félek elmondani nekik. 18 vagyok, de még otthon élek. Azt mondtam, hogy egy barátnőmmel találkozok, és tényleg, csak előtte egy sráccal is.2024. máj. 22. 12:09
11/21 A kérdező kommentje:
csak azért, mert nem biztos, hogy lesz belőle valami, és akkor kínosan érezném magam...
2024. máj. 22. 22:35
12/21 anonim válasza:
Mért lenne kínos az, ha egy randinak nincs folytatása. A randik már csak ilyenek: kétesélyesek. Ideje némi önbizalmat magadra szedned így nagykorúként. Minden normális cselekedethez jogod van, és semmit nem kell szégyellned. Azt se, ha valami nem jön össze.
13/21 A kérdező kommentje:
12 hát szerintem ez mindenkinek kellemetlen szokott lenni, de hát lehet, ezzel csak én vagyok így... nem vagyok egy kifelé nagyon érzelmes ember, és nem szeretném, ha vigasztalni akarnának vagy ilyesmi, nem érezném kényelmesnek a dolgot.
2024. máj. 22. 23:14
14/21 anonim válasza:
Ha nem úgy adod elő, mint valami sorscsapás, akkor nem fognak vigasztalni.
15/21 anonim válasza:
amit #14 mond az nagyon reális, tudom, hogy sokan küzdenek ezzel, de nyugodtan mondjátok el, csak ne dramatizáljatok és nem fognak vigasztalni.
16/21 anonim válasza:
Valaki azért tudjon róla, főleg, ha ismeretlen emberrel mész el. Tudják hol jársz, kivel vagy, legalább 1 barátnőd. A te biztonságod érdekében.
17/21 A kérdező kommentje:
#16 persze, utána találkozok is egy barátnőmmel.
2024. máj. 23. 10:20
18/21 anonim válasza:
A szüleid nem szokták sokat mondani, hogy milyenek a fiúk, mennyire nőcsábászok, tehát ezért tartasz tőlük? Nem készülsz tovább tanulni és féltenek, hogy füstbe menne a terved? Szóval: nem emlegetik (nemcsak Neked, de mások társaságában is), hogy hány éves korban kellene elkezdeni az udvarlást, udvaroltatást?
Talán ilyenek miatt félsz elmondani nekik.
Szeintem egyszer majd tudasd velük, hogy randevúzol.
19/21 A kérdező kommentje:
#18 nem. Csak szimplán kicsit bénák vagyunk abban, hogy érzésekről beszéljünk, és nem akarom azt, hogyha nem jönne össze a dolog ezzel a sráccal, hogy lássák rajtam a csalódottságot vagy ilyesmi.
2024. máj. 23. 11:25
20/21 anonim válasza:
Kérdező, ettől ne félj, mert a párkeresés - KERESÉS. Keressük azt, aki nekünk szimpatikus, akinek jó a társaságában lenni. Az ilyet úgy találom meg, ha ismerkedek a másikkal, másikokkal. Ha valami miatt megszakad a kapcsolat, az azt jelenti, hogy lényeges dologban nem értitek meg egymást. Ekkor, bizony, szét kell válni, szégyenkezés nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!