Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, vagy mással is van ilyen?
Figyelt kérdés
Nem volt még kapcsolatom, randizni randizgattam korombeli fiúkkal meg most is beszélek párral. Viszont közben annyira nem érzem komfortosan magam, elegem van abból hogy nekem kell több energiát belefektetni a beszélgetésekbe stb, sokkal jobban érdekel az idősebb korosztály. Vagy lehet hogy csak egy gyors kavarás erejéig, de el szoktam játszani a gondolattal. Ez nagy baj lenne? Sokkal jobban felizgat a dolog.
18l
2024. máj. 17. 22:16
11/11 anonim válasza:
Ha tényleg csak a kezdeményezéses dolog miatt érdeklődsz az idősebbek iránt, akkor csalódás fog érni, ugyanis ez emberfüggő. Ha alapból is ők vonzanak, akkor meg nincs mit tenni, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!