Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy lánnyal kb. 1 hete, ő találkozott mással is, nem érdeklem?
A nők mindig hazudnak. “Nem járok el sehova” közben egy discoba kefelik pár pia után. Vagy a tipikus “én nem vagyok olyan” “nekem nem számít” “azt csinálsz amit akarsz”..”nem randizok mással”..stb
Fordítva működnek..szóval szard le inkább.
Nem kell feltétlenül minden szavát elhinni a nőknek...
Mint fentebb is írták, az előny nálad, hisz lebeszéltetek egy második időpontot. Ne szúrd el pl féltékenységgel!
Figyelj, volt nekem is olyan hogy mással is elmentem találkozni, sőt, emlékszem 3 emberrel is találkoztam, vègül az akkori barátom mellett kötöttem ki. Csupán azért, mert még veled nem fix a dolog miért ne mehetne mással is? Az is elég rossz, mikor az ember beleéli magát, elutasít másokat közben meg lehet ki se alakul kapcsolat.
Persze, ha nagy a szimpátia én is egy valakivel találkozok, de ha kérdőjeles, simán elmegyek mással is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!