Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehetséges első randin?
Egy lány egyik nap odajött a baratnőivel és bevallotta hogy tetszem nekem.
Mint a legtöbb férfi kaptam is az alkalmon elhivtam kajálni stb
Viszont egy hatranya szokott ezeknek lenni hogy lábfétises vagyok és korabbi esetek miatt is meg leszarva az itteni/nem itteni “tanacsokat” en egybol elmondtam neki mikor vàrtuk a kajàt. És full nyugodtan mondta hogy okes ertem és 2. Alkalomnàl már ennek a megèlèsèvel kezdtuk… furcsa azok utan hogy GYK-n is allandoan olyanokat irnak hogy majd kesobb meg ne ezzel kezd és tessék.. lehet nem olyan kerdes féle de úgy ereztem meg kell osztanom 😀
Valszeg elég bevallalós csaj, hiszen ő ment oda hozzád, ezért elfogadóbb a fétisedsel kapcsolatban is.
Az is lehety hogy látott ő már sokmindent.. :)
#14 tudnék küldeni de nem szeretnék.. azért ez mégis csak olyan
Meg nem olyan jók mert mikor csináltam nem voltunk együtt 😅
"...bevallotta hogy tetszem nekem."
Érdekes beszélgetés lehetett.
Amúgy meg miért ne szerethetné lány is az ilyet?
Szerencsés eset valóban, de egy ilyen lány akkor érne nekem bármit is, ha nyáron szeret mezítláb lenni akár a lakásban, akár egy nyitott lábbeliben az utcán,ja meg nem festi a lábkörmeit.
Mennyire hasonlít ezekre az a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!