Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehetséges első randin?
Egy lány egyik nap odajött a baratnőivel és bevallotta hogy tetszem nekem.
Mint a legtöbb férfi kaptam is az alkalmon elhivtam kajálni stb
Viszont egy hatranya szokott ezeknek lenni hogy lábfétises vagyok és korabbi esetek miatt is meg leszarva az itteni/nem itteni “tanacsokat” en egybol elmondtam neki mikor vàrtuk a kajàt. És full nyugodtan mondta hogy okes ertem és 2. Alkalomnàl már ennek a megèlèsèvel kezdtuk… furcsa azok utan hogy GYK-n is allandoan olyanokat irnak hogy majd kesobb meg ne ezzel kezd és tessék.. lehet nem olyan kerdes féle de úgy ereztem meg kell osztanom 😀
#1 végülis
#3 köszönöm szépen :D
#5 Igen teljesen igazad van de nem teljesen igy volt. Az elején sose kezdtem ezzel hogy fétis meg ilyenek mert tudtam hogy nem igy működik de az se volt jó hogy később mondtam el abban a pillanatban vége lett ezért álltam át erre hogy jó tisztázni az elején az ilyet
#6 Igen az utobbó napokban erre jövök rá :D
#7 Ohh, ez így más. Csak a szövegkörnyezetből arra következtettem, hogy mindig ez volt a taktikád.
Egyébként szerintem úgy van ez, hogy akinek nem jön be, az minden esetben el fog utasítani. Mindegy, hogy előbb mondod-e el, vagy később. Nem egyszerű kérdés, mert természetesen benne van a pakliban, hogy szerelmes lesz és elfogad, ha később tudja meg, de ezzel együtt a csalódás veszélyes is sokkal nagyobb.
#8 Na ja ez mar most ilyen 25-25-25-25% 😅😅
De az egyik 25os bejott ugyhogy en nem panaszkodok innentől vegig kellett ezen mennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!