Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsek, mi lenne a helyes?
Először is, ne foglalkozz más veleményével, felesleges.
Másodjára, pedig ne azt válasz, aki jobban néz ki, vagy több pénze van, vagy nagyobb a f*sza. (Tudom nem volt erről szó, csak hogy értsd)
Mindig az vezéreljen, hogy ki az akivel a legbiztosabb kapcsolatot tudod építeni, akiben megbízól, aki a legközelebb tud állni a szívedhez mint személyiségileg.
Lehetsz milliárdos, ha szomorú vagy....
Ezzel a mondattal szerintem el is mondtam tömören, röviden hogy miért.
Ne félj lépni, az időnk kevés, lehet már 1 hét múlva nem élsz. Az élet túl rövid ahhoz hogy ne vágj bele a dolgokba, és ha szeretsz valakit akkor mondd el neki.
22/Ft vagyok, sajnos sok kapcsolaton vagyok túl, így tudom miről beszélek.
Mielőtt bárki megkövezne, ez az én véleményem, tapasztalataim alapján.
Mindenek előtt a barátnőid nem a barátnőid, ha félsz a véleményüktől.
A másik, hogy egy hét után kár ezen gondolkodni. Alig ismered őket, felesleges azon stresszelni, hogy esetleg választanod kell, vagy bármi ilyesmi.
Attól függ mit akarsz. A barátnőiddel ne foglalkozz, ebben a korban ez soknak tűnhet, de nem arról van szó, hogy mind a kettővel belementetek egy gangbangbe:D pár csók az semmi.
Szóval arra gondolj te mit szeretnél. Kaland? Kapcsolat?
Egyáltalán kerestek utána a fiúk? Én is smároltam olyannal buliban akivel nem lett aztán semmi.
Egyébként szerintem az ilyesmi tipikusan az a "go with your gut" szitu, szóval a megérzésedre hallgass. Ne arra más mit mond, hogyan "kéne" érezni vagy hasonlók.
Jó... én is voltam kamaszlány:D nem kell véresen komolyan venni. Vagy irigy vagy még ez durva az ő agyának. Tini koromban egyszer csókolóztam egy buliban egy fiúval és utána majdnem elsírtam magam, hogy mi van ha a kiszemeltem ezt látta és mekkora r*bancnak gondolhat:D
Aztán egyetemen csináltam ennél jóval vadabb dolgokat is és nem, nem lettem sose r*banc, nem ment át rajtam a fél város és társai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!