Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak ha egy fiú perverz üzeneteket küld nekem?
Ha zavar àllítsd le.
Ha tetszik fogadd el és gyere vele össze.
Basszus, 30 éves pedó nő benne lenne egy 18 évessel. Azért van korkülönbség, nem?
Ha fordított esetben lenne már mindenki mondaná, hogy jajj vén perverz fsz kislányokat akar.🤦
32
Azért, mert az emberek nem tudják mit jelent a pedo, ugyanannyira nem lenne igazuk fordított esetben
#32: Ilyen a kettős mérce. Amit az egyiknek szabad, a másiknak nem. Mikor tanárnő baszik a diákkal, mindenki odáig van, hogy bár az ő idejében lett volna ilyen. Ha egy férfi tanár kétes megjegyzést tesz, kirúgják.
Már csak azt nem értem, hogy nagykorú vagy közel nagykorú ember vergődése miért "tini párkapcsolatok". Ha nem írod le normálisan, mindenki ilyen 13 éves agyi szintű dolgokra gondol.
Kérdező szerintem semmi baj nincs a dologgal.
Én 40s férfi vagyok.
Nálam is próbálkoztak 16...18 éves lányok mikor 35voltam kb.
Nem akartam elhinni, ráadásul amiket írtak aztán miket csinálnának, meglepődtem.
Nézd itt Neked KELL eldönteni hogy lehetne részedről elő kapcsolat, alkalmi,vagy barátság extrákkal, vagy több? Vagy semmit nem tudnál vele elképzelni élőben. De ha semmit nem jobb ha leírod neki és kitörlöd. Mert így a srác reménykedik és az nem fair!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!