Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan reagáljak ha egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáljak ha egy fiú perverz üzeneteket küld nekem?

Figyelt kérdés
Most ide nem írnám le miket ír viszont állandóan írogatja mit csinálna velem. Viszont ő is tudja hogy nem lesz semmi köztünk mert csak beszélgetünk, írogatunk és ennyi.

jan. 18. 16:53
1 2 3 4
 31/38 NTBS ***** válasza:
82%

Ha zavar àllítsd le.

Ha tetszik fogadd el és gyere vele össze.

jan. 19. 16:47
 32/38 anonim ***** válasza:
62%

Basszus, 30 éves pedó nő benne lenne egy 18 évessel. Azért van korkülönbség, nem?

Ha fordított esetben lenne már mindenki mondaná, hogy jajj vén perverz fsz kislányokat akar.🤦

jan. 19. 18:05
 33/38 anonim ***** válasza:

32

Azért, mert az emberek nem tudják mit jelent a pedo, ugyanannyira nem lenne igazuk fordított esetben

jan. 19. 18:11
 34/38 anonim ***** válasza:
67%

#32: Ilyen a kettős mérce. Amit az egyiknek szabad, a másiknak nem. Mikor tanárnő baszik a diákkal, mindenki odáig van, hogy bár az ő idejében lett volna ilyen. Ha egy férfi tanár kétes megjegyzést tesz, kirúgják.

Már csak azt nem értem, hogy nagykorú vagy közel nagykorú ember vergődése miért "tini párkapcsolatok". Ha nem írod le normálisan, mindenki ilyen 13 éves agyi szintű dolgokra gondol.

jan. 19. 18:11
 35/38 anonim ***** válasza:
58%
Utálom a kettős mércét.
jan. 19. 20:48
 36/38 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező szerintem semmi baj nincs a dologgal.

Én 40s férfi vagyok.

Nálam is próbálkoztak 16...18 éves lányok mikor 35voltam kb.

Nem akartam elhinni, ráadásul amiket írtak aztán miket csinálnának, meglepődtem.

Nézd itt Neked KELL eldönteni hogy lehetne részedről elő kapcsolat, alkalmi,vagy barátság extrákkal, vagy több? Vagy semmit nem tudnál vele elképzelni élőben. De ha semmit nem jobb ha leírod neki és kitörlöd. Mert így a srác reménykedik és az nem fair!!!

jan. 20. 07:28
 37/38 anonim válasza:
21 évesen főiskolás koromban jártam egy kétgyerekes 36 éves egyedülálló nőhöz, kifejezetten szexkapcsolat volt, szabadnapjain 9 és délután 2 között, amíg a gyerekek iskolában voltak. Szexpartner kereső oldalon ismerkedtünk meg, ott is mocskos chateléssel és telefonokkal kezdődött... Magamból kiindulva egy ilyen 5 órás etap alatt egy 18-25 közötti srác 5-6 alkalommal is meg bír dugni, és az első után nem is sül már el 5 perc alatt. Mi gyakorlatilag megállás nélkül szexeltünk mindig, persze nem úgy értve, hogy folyamatosan benne volt a farkam, hanem szopás, nyalás, ujjazás stb. Az ágy mellé egy flakon ásványvíz meg egy doboz bomba, és nem volt megállás. Akkoriban volt olyan, hogy egy nap 10-12 alkalommal is kivertem, ha nem volt partnerem, meg olyan, hogy 5 dugás után hazafelé a vonat wc-jében már kivertem az elhozott bugyijára. Egy csomó mindent vele csináltam először, és semmire sem mondtam nemet.. Ma már bevallom, a felét sem bírom teljesítményben. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha tudjátok ezt helyén kezelni, akkor elég komoly élményben lehet részed. Én nem ignorálnám csak a kora miatt.
jan. 24. 08:14
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik de mégsincs annyi fantáziád hogy hogyan reagáld le, akkor neked nem való az ilyen üzenetváltás.;)
febr. 4. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!