Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak ha egy fiú perverz üzeneteket küld nekem?
Figyelt kérdés
Most ide nem írnám le miket ír viszont állandóan írogatja mit csinálna velem. Viszont ő is tudja hogy nem lesz semmi köztünk mert csak beszélgetünk, írogatunk és ennyi.jan. 18. 16:53
21/38 A kérdező kommentje:
#19 pontosan!
jan. 18. 20:23
23/38 A kérdező kommentje:
#22 a fiú olyan 18 én meg 30
jan. 18. 22:48
25/38 anonim válasza:
Szerintem írj nekem és beszélgessünk. Nálam nem hiszem hogy fiatalabb vagy.
De azért a kérdést feltéve ha oda írtad volna lehet egyszubb lenne hogy én lány....3ves a fiú.... éves
26/38 anonim válasza:
Töltsd le mielőtt börtönbe kísér valaki...
27/38 anonim válasza:
De egy undorító r#banc vagy hogy ezután is beszélgetsz vele
29/38 A kérdező kommentje:
#27 miért is?! Ő írja hogy Jaj de fonzó vagy. Nem én írtam neki
jan. 19. 14:40
30/38 anonim válasza:
18 éves a srác, nem értem mit problémáztok.
28 te meg jó idióta vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!