Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha nagyon durva üzeneteket találtam a barátom telefonján rólam?
Figyelt kérdés
Részeg volt, valaki nagyon kereste, szóval gondoltam válaszolok. És ledöbbentem, olyanokat írt, hogy "hihetetlenül boldog, hogy talált magának egy szűz lányt", "jó szűk" meg hogy "a tenyeréből eszek" és hasonló undorítóan megalázó szövegek.2023. máj. 24. 11:17
1/12 anonim válasza:
Azt lehet tenni, hogy maskor nem kutatsz a reszeg pasid telojan es foleg nem valaszolgatsz random ismeroseinek az uzeneteire. Igy jartal, kishercegno, azt hitted neked mindent is szabad.
3/12 anonim válasza:
fújj, nekem eszembe se jutna ilyeneket mondani.
4/12 anonim válasza:
Jézusom!Sosem értettem milyen alapon nyúlkál valaki a másik telefonjához.
6/12 anonim válasza:
Nekem már az válóok hogy részeg, szóval dupla ok (a mértékkel ivás nem baj).
7/12 anonim válasza:
Ez miért megalázó?? Szerintem ebben semmi undorító vagy kiakasztó nincs.
Te fogod fel rosszul.
Egy szűz lány az olyan nekünk fiúknak mint egy angyal! Egy ajándék. Szeretjük hogy nem feküdt le más fiúval.
"Jó szűk" ez is pozitívum. Ha túl tág lennél rossz lenne veled a szeretkezés.
"A tenyeredből eszik" megbízik benned és veled bármit kipróbálna.
8/12 anonim válasza:
Ez nagyon gàz hogy így beszél rólad a hàtad mögött
Csak azért kellesz neki mert neked ő az első,kihasználja hogy szűk vagy és csak a sexhez kellesz neki
Ha szeretne ilyet senkinek sem írna!
Azonnal hagyd ott!
9/12 anonim válasza:
Szakítani kell vele.Így nem beszélhet a barátnőjéről.Nagy eséllyel sajnos te csak dugásra vagy jó neki.
10/12 anonim válasza:
Menekülj tőle, igazából csak használ téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!