Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Túl korai vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl korai vagy nem?

Figyelt kérdés

Szóval lehet hülyén fog hangzani ez az egész! :)

van egy nálam idősebb srác, (de fiatal) akivel egy ideje találkozgatunk. Elmegyünk enni, moziba, randizunk lényegében.

Egyik napra áthívott filmezni, persze mikor nincs otthon senki, gondolom hogy ez mit takar általában

én ilyesmit nem csináltam még, és nem akarom, hogy az legyen az egészből, hogy mielőtt komolyan kimondanánk hogy együtt vagyunk esetleg csak kihasználna, vagy utána ne akarjon semmi komolyat…

nemtudom!

ilyen helyzetben mit illik tenni? vagy mitévő legyek? én nem keresek komolytalan összejárogatást..

2024. jan. 13. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Vagy át se menj ha nem akarsz. Ha szeretnél menjél de semmit ne érezz kenyszernek. Bármikor mondhatsz nemet. Mondanám, hogy 50-50 de szinte 100% hogy akar valamit. Az más kérdés, hogy csak a valamit akarja vagy komolyan is.

Ha komolyan érdekled várni fog. Ez jó szűrő amúgy.

2024. jan. 17. 10:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire bízol benne. Ha megvan a bizalom átmehetsz, ha olyan irányba terelné a dolgot, egyszerűen megmondod hogy nem, és kész. Ha nincs bizalom (még), ne menj.
2024. febr. 4. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

"nem akarom, hogy az legyen az egészből, hogy mielőtt komolyan kimondanánk hogy együtt vagyunk esetleg csak kihasználna"

Mondjátok akkor ki és utána már kihasználhat...

Nem mindegy mikor használ ki?

Egyértelműen nem szerelmes beléd, nem akar párkapcsolatot, csak meg van róla győződve, hogy oda vagy érte és végre beléd akarja rakni.

Gondolom a haverjai is b@sztatják minden nap, hogy megdugott-e már...

Vagy te mire számítasz?

Filmezzetek moziban, ott legfeljebb lesmárol és megfogdos.

2024. febr. 4. 19:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2024. febr. 4. 21:40
 15/17 A kérdező kommentje:
moziba mentünk, megbeszéltem a dolgot vele, hogy ne pazarolja az időm ha csak szxre vágyik, mert akkor másban kell ezt megkeresse
2024. febr. 7. 17:21
 16/17 anonim ***** válasza:
És csak szexre ment vagy össze is jöttetek?
2024. febr. 7. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"moziba mentünk, megbeszéltem a dolgot vele, hogy ne pazarolja az időm ha csak szxre vágyik, mert akkor másban kell ezt megkeresse"

Na, ez így világos beszéd.

2024. febr. 7. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!