Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Manapság miért élnek olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért élnek olyan korai nemi életet a fiatalok?

Figyelt kérdés
Hol van az önmegtartóztatás és erkölcs, mint értékek? A kiégés veszélye is megnő

2022. febr. 20. 20:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
32%
Mert ők már, "nagylányok" és "nagyfiúk".
2022. febr. 20. 20:45
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Mi az hogy manapság?

Régen a lányokat 14 évesen férjhez adták, rá nem sokára gyereket szültek. Manapság is ilyenkor kezdi őket érdekelni a szexualitás, csak van aki meg tudja élni, van aki nem.

2022. febr. 20. 20:47
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Manapság? 40 éves vagyok, és az általános iskolában is volt olyan osztálytársam, aki már akkor nem volt szűz.
2022. febr. 20. 21:17
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Én régen is hamar éltem szexuális életet, pedig nem ez a korosztály vagyok 29f
2022. febr. 20. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
A prolik körében mindig is ez volt a menő. A mi fiatalkorunkban is volt, aki már 13 évesen dugott, jellemzően az elvált szülők gyerekei, meg hasonló abnormális közegből származó emberek.
2022. febr. 20. 21:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Régen is volt ilyen, csak ugye nem volt hova kirakni, nem volt egy olyan hálózat, ahol sok időre megmaradhat, ez akkortájt, az ismerősök meghalása után el is veszett, itt, meg, ha publikussá teszed, akkor bárki is láthatja. Régebben is lehet, hogy tudta a falu, az pletyka után terjedt, de mégsem akkora körben, hogy rögtön az ország másik felén is tudják
2022. febr. 20. 21:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Van, aki menőnek gondolja, mások egyszerűen előbb érnek meg rá és vajon olyan is, aki kamuzik. Általában azok a "menők", akik hangoztatják is a nagy tettüket.
2022. febr. 20. 22:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Régebben vártak házasságig, ami kb 15-16 évesen bekövetkezett. Az jobb volt?
2022. febr. 20. 23:08
 9/13 anonim ***** válasza:
40%

Igaz, hogy régebben sokkal hamarabb házasodtak, viszont annak elsőrban politikai/családi érdekek voltak, és nem feltétlen szexuális.

Vannak persze eldurvult esetek, például zsebibaba ékes példa neki, akiknek szintén nincsenek szülei. De ellenben léteznek normálisak is. Szerintem ha huzamosabb ideig (fél-1 évig) együtt vannak, szeretik egymást, utána miért ne lehetne? Sokkal elegánsabb módja mintha 22evesen egy random buliba vesztené el. Szerintem ilyen esetbe nem lesz erkölcstelen ameddig nem henceg a tettével. (Persze most nem 13 évesekről beszélünk)

Önmegtartóztatást viszont elítélem. Szerintem ezt nem szexualitásban kell gyakorolni. Diétában, edzésben inkább. De szerintem nem jó érték, hogy azért ne szexelj, mert önmegtartóztatás.

Persze megszámlálhatatlan eset van ahol nem így történik nekem is még általános iskolába is volt sajnos ilyen eset, de szerencsére vannak még normális emberek.

2022. febr. 20. 23:37
 10/13 anonim ***** válasza:
57%

Tessék, itt vagyok 18 évesen 0 nemi élettel:DD

A nagy Ő nem jött még el://

2022. febr. 21. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!