Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért élnek olyan korai nemi életet a fiatalok?
Mi az hogy manapság?
Régen a lányokat 14 évesen férjhez adták, rá nem sokára gyereket szültek. Manapság is ilyenkor kezdi őket érdekelni a szexualitás, csak van aki meg tudja élni, van aki nem.
Igaz, hogy régebben sokkal hamarabb házasodtak, viszont annak elsőrban politikai/családi érdekek voltak, és nem feltétlen szexuális.
Vannak persze eldurvult esetek, például zsebibaba ékes példa neki, akiknek szintén nincsenek szülei. De ellenben léteznek normálisak is. Szerintem ha huzamosabb ideig (fél-1 évig) együtt vannak, szeretik egymást, utána miért ne lehetne? Sokkal elegánsabb módja mintha 22evesen egy random buliba vesztené el. Szerintem ilyen esetbe nem lesz erkölcstelen ameddig nem henceg a tettével. (Persze most nem 13 évesekről beszélünk)
Önmegtartóztatást viszont elítélem. Szerintem ezt nem szexualitásban kell gyakorolni. Diétában, edzésben inkább. De szerintem nem jó érték, hogy azért ne szexelj, mert önmegtartóztatás.
Persze megszámlálhatatlan eset van ahol nem így történik nekem is még általános iskolába is volt sajnos ilyen eset, de szerencsére vannak még normális emberek.
Tessék, itt vagyok 18 évesen 0 nemi élettel:DD
A nagy Ő nem jött még el://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!