Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi a baja anyumak? 19/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja anyumak? 19/L

Figyelt kérdés

Egy új problémával állok szemben. November óta alakulok egy fiúval (mindketten 19 évesek vagyunk).

Na már most, ő még nem fejezte be a sulit, mivel külön lakik és kell a pénzt, hogy el tudjon költözni albérletbe már. (Ismerősöknél van)

Én most végzem a 13.évemet szakmai suliban, most kezdtem el dolgozni is.

Anyumnak nagyon szúrja a szemét.

Folyton azt mondja, hogy ne szerelmesedjek bele, reméli nem ködösül el a látásmódom, stb.

Aztán jött azzal, hogy mivan ha kirabol minket, ha csak átver, nem mond igazat arról, hogy hol lakik, mit dolgozik, mivan a családjával.

Nagyon gyanúsítgatja, kételkedik benne. Zavarja, hogy nálunk alszik és használja a vizet, hogy eszik.

Tegnap este ráírtam, hogy vele megyek haza, és reggel velem jön el a suliig, mivel most lett vége a szünetemnek, és vele szerettem volna lenni, de anya nekem esett írásban, hogy nem, ez az ő háza, nem csinálok semmit soha, viszem a pénzt is otthonról, stb.

Azt hiszi, hogy rossz hatással van rám, pedig csak végre jól érzem magamat, és ismét jól vagyok.

Beszélni nem tudnék leülni vele, mert neki áll feljebb, az én érzéseim nem számítanak, amíg az ő házában élek, amit csak én takarítok, még az ő szobáját is.

Plusz az alakulóm főzni is tud, segít a házi munkákban mikor nálunk van, anyuval is beszélget, de egyszerűen ellenszenves vele.

Mit tudok tenni, kezdek félni, hogy nem engedi hogy vele legyek, nem engedi, hogy nálunk legyen. És ez a “páromnak” is rossz, hogy miatta kapunk össze anyuval.

Amúgy meg anya kérdezi folyton, hogy vele beszélek-e, mi a helyzet vele.

jan. 8. 13:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%
10. Vagyok, nálunk anyum a wc papírt dugta el mikor jött a párom:D
jan. 8. 15:45
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

Most rémült meg anyud attól, hogy kirepülsz a családi fészekből és egyedül marad.

Az pedig természetes, hogy félt, hiszen sokkal tapasztaltabb, mint te.

De még mindig jobb ez, szerintem, mint egy olyan anyuka, aki nyájas a jövendőbeliddel és el akarja csábítani tőled. 👌😂

45/F

jan. 11. 17:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!