Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Ti ilyen lánnyal terveznétek hosszútávra?
Minden rendben, egyelőre csak barátilag beszélgetünk, de van egy negatívum benne.
Nem engedi, hogy a baráti társaságába igazán bekerüljek és nem szereti annyira, ha mondom neki, hogy az x barátnődnek szólj, hogy beszéljen velem, stb.
Elvárhatom jogosan egy lánytól, akivel ismerkedek, hogy segítsen abban, hogy jóba legyek a barátnőivel, vagy nem?
Mondd el a lánynak hogy te nem akarsz kapcsolatot. Csak együtt lógni velük.
Mondjuk én fiúként nem bírnám elviselni hogy a csajom fiúval haverkodjon.
Nem veszed észre, hogy ők nem vágynak a társaságodra?
És ez, hogy megmondod neki, hogy a barátnőjének szóljon, hogy beszéljen veled...
Ha unalmas számodra, akkor barátnak nem kiváló. És mi ez a "kiválózás"? Ez olyan mintha tárgyasítanád.
Ezek alapján amiket megtudtunk rólad szerintem eléggé toxikus és nárcisztikus vagy
Hát, nekem tetszene hogy ennyire velem akar lenni egy lány. DE csak ha ő is bejön nekem és el tudnám képzelni vele a kapcsolatot.
Lehet hogy féltékeny hogy más lányokkal akarsz lenni amit meg lehet érteni.
Ezért kellene inkább elmond neki tisztán hogy te nem akarsz kapcsolatot, csak velük lenni.
Mondjuk fura kicsit hogy lányokkal akarsz haverkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!