Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk? Ti ilyen lánnyal tervezn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk? Ti ilyen lánnyal terveznétek hosszútávra?

Figyelt kérdés

Minden rendben, egyelőre csak barátilag beszélgetünk, de van egy negatívum benne.

Nem engedi, hogy a baráti társaságába igazán bekerüljek és nem szereti annyira, ha mondom neki, hogy az x barátnődnek szólj, hogy beszéljen velem, stb.

Elvárhatom jogosan egy lánytól, akivel ismerkedek, hogy segítsen abban, hogy jóba legyek a barátnőivel, vagy nem?

2023. dec. 21. 13:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz saját barátokat, ne máséra akaszkodj.
2023. dec. 21. 23:34
 22/35 anonim ***** válasza:

Mondd el a lánynak hogy te nem akarsz kapcsolatot. Csak együtt lógni velük.

Mondjuk én fiúként nem bírnám elviselni hogy a csajom fiúval haverkodjon.

2023. dec. 21. 23:56
 23/35 anonim ***** válasza:

Nem veszed észre, hogy ők nem vágynak a társaságodra?

És ez, hogy megmondod neki, hogy a barátnőjének szóljon, hogy beszéljen veled...

2023. dec. 22. 09:00
 24/35 A kérdező kommentje:
#23 nem veszem észre, mert a lány nyomul rám és nem szól a barátnőinek, tehát a barátnői nem is tudnak arról, hogy én velük szeretnék barátkozni.
2023. dec. 22. 09:26
 25/35 A kérdező kommentje:
Ráadásul amennyire ismerem a barátnőit még szimpatikusak is egymásnak. Egyedül Ő, akivel olyan nagynak indult a beszélgetés, Ő vált számomra unalmassá. Ráadásul nem is tetszik, de egy barátnak viszont kiváló.
2023. dec. 22. 09:44
 26/35 A kérdező kommentje:
***szimpatikusak is vagyunk egymásnak
2023. dec. 22. 09:44
 27/35 anonim ***** válasza:

Ha unalmas számodra, akkor barátnak nem kiváló. És mi ez a "kiválózás"? Ez olyan mintha tárgyasítanád.

Ezek alapján amiket megtudtunk rólad szerintem eléggé toxikus és nárcisztikus vagy

2023. dec. 22. 11:30
 28/35 A kérdező kommentje:
#27 nem gondolom, hogy ne lenne kiváló barát, csak kicsit zavar, hogy rám akaszkodik és még a baráti körébe sem enged be. Ő sem egy olyan rendes, hibátlan lány, de ez más téma.
2023. dec. 22. 11:36
 29/35 anonim ***** válasza:

Hát, nekem tetszene hogy ennyire velem akar lenni egy lány. DE csak ha ő is bejön nekem és el tudnám képzelni vele a kapcsolatot.

Lehet hogy féltékeny hogy más lányokkal akarsz lenni amit meg lehet érteni.

Ezért kellene inkább elmond neki tisztán hogy te nem akarsz kapcsolatot, csak velük lenni.

Mondjuk fura kicsit hogy lányokkal akarsz haverkodni

2023. dec. 22. 12:07
 30/35 A kérdező kommentje:
#29 en szerintem jo lanyokkal haverkodni, hiszen barmi kisulhet belole es szepek is raadasul
2023. dec. 22. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!