Ti júniusra terveznétek utazást? Barcelónába szeretnénk menni
Én belföldön egyébként is csak munkaügyben vagy színházazni szoktam utazni. Nem wellnessezek, vagy ilyesmi.
Munkaügyben nyilván megyek, ha kell, hiszen nincs is más választásom.
Színházjegyem egyelőre nincs vidékre, de azt nem zárom ki, hogy menjek majd.
(Első voltam.)
Mára lezárták Olaszországot és szintén mától bezárták a madridi iskolákat - ezen tények ismeretében egyenlőre nem terveznék utazást, SEHOVÁ. Olaszországot nagyon gyorsan nő a fertőzöttek száma, 2 zónára osztották, az egyikben mindenféle kijárást megtiltottak, csak munka és egészségügyben lehet közlekedni. Sajnos ugyanez nemsokára itthon is bekövetkezhet, ugyanis nagyon szoros észak-Olaszországgal a kapcsolatunk (turizmus, gazdaság,, stb)
Szerintem ha fapadosra veszel jegyet, azzal nem vesztel sokat, ha mégse mehetsz.
Szállásból nem érdemes előre fizetni.
Igen, München és Dublin (foci EB).
Megvannak a jegyek, szállás lefoglalva (és ki is fizetve), repjegy dettó.
Marad a reménykedés, hogy nem fújják le az egészet.
Hiszti? Pánik?
Nos, az olaszok egyáltalán nem pánikoltak, se nem hisztiztek. Aztán most "kissé" bajban vannak, mert oly mértékben gyorsan nő a fertőzöttség és a halálozás aránya, hogy már-már összeomlik az egészségügyi rendszerük. Egy bergamói orvos helyzetjelentése:
Egyenlőre nem terveznék. Mától MADRIDBAN IS BEZÁRTÁK AZ ISKOLÁKAT 2 hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!