Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti júniusra terveznétek...

Ti júniusra terveznétek utazást? Barcelónába szeretnénk menni

Figyelt kérdés
2020. márc. 9. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs üveggömböm, úgyhogy egyelőre semmi konkrétat nem tervezek. Amint normalizálódik a helyzet, majd lehet foglalni/utazni, addig én kivárok.
2020. márc. 9. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom elsőhöz: senki nem tudja azt sem, mi lesz 1 hónap múlva. 1 hónappal ezelőtt még az olaszoknál sem volt egy fertőzött sem - ma már 7300 megbetegedés, 366 halott van és meglehetősen nagy terület karantén alatt.
2020. márc. 9. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:
És belföldön sem utaztok?
2020. márc. 9. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én belföldön egyébként is csak munkaügyben vagy színházazni szoktam utazni. Nem wellnessezek, vagy ilyesmi.

Munkaügyben nyilván megyek, ha kell, hiszen nincs is más választásom.

Színházjegyem egyelőre nincs vidékre, de azt nem zárom ki, hogy menjek majd.

(Első voltam.)

2020. márc. 9. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre biztosan kivárnék, mert Spanyolországban is rengeteg már a fertőzött. A betegségtől nem félek, bízom az immunrendszeremben, ám felelősséggel tartozom egy sor, a környezetemben élő másik ember iránt, továbbá elég borzalmas lehet idegen helyzetben vesztegzár alá kerülni, ahogyan itthon sem tudod kizárni, hogy mondjuk hazaérkezve nem döntenek-e úgy, hogy akár tünetmentesen összezárnak potenciálisan fertőzött emberekkel...
2020. márc. 9. 22:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Mára lezárták Olaszországot és szintén mától bezárták a madridi iskolákat - ezen tények ismeretében egyenlőre nem terveznék utazást, SEHOVÁ. Olaszországot nagyon gyorsan nő a fertőzöttek száma, 2 zónára osztották, az egyikben mindenféle kijárást megtiltottak, csak munka és egészségügyben lehet közlekedni. Sajnos ugyanez nemsokára itthon is bekövetkezhet, ugyanis nagyon szoros észak-Olaszországgal a kapcsolatunk (turizmus, gazdaság,, stb)

[link]

2020. márc. 10. 08:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha fapadosra veszel jegyet, azzal nem vesztel sokat, ha mégse mehetsz.

Szállásból nem érdemes előre fizetni.

2020. márc. 10. 10:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, München és Dublin (foci EB).

Megvannak a jegyek, szállás lefoglalva (és ki is fizetve), repjegy dettó.

Marad a reménykedés, hogy nem fújják le az egészet.

2020. márc. 10. 11:02
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Egyelőre nem terveznék, mert a fene tudja mire fog kifutni ez a hiszti. De ha már be van fizetve, akkor mennék.
2020. márc. 10. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Hiszti? Pánik?

Nos, az olaszok egyáltalán nem pánikoltak, se nem hisztiztek. Aztán most "kissé" bajban vannak, mert oly mértékben gyorsan nő a fertőzöttség és a halálozás aránya, hogy már-már összeomlik az egészségügyi rendszerük. Egy bergamói orvos helyzetjelentése:

[link]

Egyenlőre nem terveznék. Mától MADRIDBAN IS BEZÁRTÁK AZ ISKOLÁKAT 2 hétre.

2020. márc. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!