Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan merjek udvarolni lányoknak?
Mint mindent, ezt is meg kell tanulni.
Például úgy, hogy megpróbálod sokszor, és nem veszed fel, ha elutasítanak.
A lényeg a kedvesség. Mosoly és kedvesség.
Nem kell komplikálni, elég, ha azt mondod, (persze kedvesen mosolyogva!!) hogy tetszik neked a hölgy, és örülnél, ha többet megtudnál róla.
Olyan nő nincs a világon, aki nem örül, hogy valakinek tetszik.
Ennek ellenére 90% az esély, hogy elutasító a válasz, de (kevés kivétellel) az elutasítás is kedves. ("Sajnos már férjnél vagyok, de majd következő életünkben talán..")
Az amelyik gorombán utasít el ("Kopj le, kisfiú!") az olyan tahó, hogy nem is kell sajnálni, hogy nem lett belőle semmi.
Ne tulajdoníts ennek olyan nagy jelentőséget.
Ne akard egyből tökéletesen csinálni. Fogadd el magadban, hogy még új a szakterület, ezért bele kell tanulnod.
A lányok is emberek, tehát nem angyalok, de nem is tárgyak. Tehát annak ellenére, hogy igen tetszetősek számunkra, próbálj átlátni ezen és emberként ismerkedni velük, mintha csak egy szimpatikus sráccal kezdenél el barátkozni. :-)
Én képtelen voltam ezekre annak idején, pszichés okok miatt, nekem terápia kellett volna sokkal korábban. Mai fejjel kb. ezeket gondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!