Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak egy lánynak,ha el akarom hívni valahová?
Az első randira hívásaimon én is elég sok bakit csináltam, de ezzel semmi gond nincs, mert szép lassan beletanul az ember (hetedik elhívott lány lett az első barátnőm, ötödikkel mentem először randizni). De nekem sokat segített az a tudat, hogy jobb, ha megpróbálom, és elbukok, mintha meg sem próbálnám. Mert különben csak éveken keresztül bámulnám, aminek semmi értelme sincs. Ha meg egyszer igent mond, az a ráadás. Mindenesetre leírom, hogy én miket tapasztaltam:
- Állj elé, és személyesen hívd el.
- Ne találd ki előre, hogy mit mondasz, maximum irányokat. Próbáld elengedni magad, amennyire tudod, és beszélgess vele, mint bárki mással. A lényeg, hogy önmagadat add.
- Légy nyitott arra, hogy milyen randira vágyik a lány. Vannak akik beszélgetősebb randikat szeretnek (séta, vacsora, cukrászda nekem is tetszett), de vannak akik csak jól akarják érezni magukat az első randin (bowling, mozi stb). Ezt nyugodtan megkérdezheted tőle, miután igent mondott, hogy egyébként mihez lenne kedve...
- Legyél vele udvarias: Vidd a táskáját (azért ne vedd el), és kérdezd meg, hogy haza kísérheted-e (Ez ma már valamiért nagyon kiment a divatból, de pont ezért nagyon jó fényt vet rád, hisz látszik, hogy fontos neked).
Remélem tudtam segíteni. Nagyon drukkolok neked :)
"Mit írjak egy lánynak, ha el akarom hívni valahová?"
Írd meg neki ezt. Segítenél, légyszi? Van egy lány, akit el akarok hívni valahová, de nem tudom mit írjak neki.
Ha szívesen elmenne veled, akkor ezen ledöbben és leblokkol és elszomorodik és lehet, hogy koptat valami szöveggel, hogy bocs, nem tudom. Akkor mondd meg neki, hogy hé, igazából te vagy az a lány, téged szeretnélek elhívni. Erre megörül és a nyakadba ugrik.
Ha viszont szívesen segít és megmondja mit írjál a lánynak, akkor vagy túlságosan jószívű és segítőkész, vagy nem akar tőled semmit.
Tán németes vagy? De olvasd fel egy beszédfordító applikációnak és megtudod. 😂
Az én hibám, a szavakat néztem külön-külön :D
Azt hittem, hogy ez valami klingon nyelv :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!