Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gaz ha a fiu egy 3-4...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gaz ha a fiu egy 3-4 centivel alacsonyabb nalam?

Figyelt kérdés
Megismertem egy sracot es nagyon bejon nekem illetve en is neki csak egy piciket alacsonyabb nalam. Es engem nem zavar mert ez nem akadaly szamomra szimplan mennyire gondolhatjak gaznak mas emberek akik netan latnak majd minket?
2023. aug. 29. 00:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A volt barátom 5 centivel volt alacsonyabb, a szüleim csipkelődtek vele, de ezen kívül senki se szólt meg minket. A barátaim mindig mondták, hogy aranyos minket látni (hozzátenném, hogy én sem vagyok magas), eleget csesztették szegényt gyerekkorában, a társaságunknak eszébe se jutott bántani. Ha titeket nem zavar, akkor mi köze lenne hozzá bárki másnak? ;)
2023. aug. 30. 21:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2023. aug. 31. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!