Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gaz ha a fiu egy 3-4 centivel alacsonyabb nalam?
miért lenne gáz bazdki?
Miért érdekel a mások véleménye?
Nekem 4 évvel idősebb nőm van, és senkit nem érdekelt.
Igen tisztaban vagyok vele hogy altalaban a fiuknak az alacsony lanyok jonnek be de eleg sok fiunak vagy inkabb ferfinek tetszenek a magas vekony lanyok is :)
"Es engem nem zavar" - Innentől nincs értelme gondolkodni ezen.
Egyébként (és ez nem csak neked szól) nem tudom elhinni, hogy a kérdés kiírásánál nem látja senki azt az 5 teljesen ugyanilyen kérdést, amit a gyakori bedob, hiszen már kiírták őket.
Oké, nem vagyok már tini, de ettől függetlenül remélem, nem baj, ha válaszolok.
Szóval én azt gondolom, hogy semennyire. Olyannyira nem, hogy egyébként barátnőm is 2 centivel magasabb nálam. Őt nem zavarja, engem nem zavar, sőt, őszintén szólva még tetszik is a dolog. Egyébként - nekem legalábbis - egyáltalán nem ez számít. Egyszer majdnem összejöttem egy nálam 20 centivel magasabb lánnyal. Mondjuk neki kifejezetten tetszett, ha a fiú sokkal alacsonyabb. De volt már 10 centivel alacsonyabb barátnőm is.
De!
Ami a legfontosabb: a ti életetek a tiétek, és nem másoké. A legnagyobb hiba, amit el lehet követni az életben - főleg a magánéletben -, ha mások véleménye alapján hozzátok meg a személyes döntéseiteket. Ki a frászfenét érdekel, hogy más mit gondol rólunk? Engem érdekel, hogy más mit szól ahhoz, hogy most a barátnőm milyen magas, hogy néz ki, mi a munkája, stb, stb? Dehogy érdekel. Szeretjük egymást, és boldogok vagyunk. Más meg foglalkozzon a saját életével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!