Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszemelt lányt meghívni egy sörre?
Figyelt kérdés
Vagy ez nagyon haver kategória?
Lányok, mit szóltok ehhez?
2023. júl. 22. 22:36
2/10 anonim válasza:
én mindig elmegyek, de amikor a kocsmában akkorát röfögök a sörtől, hogy megemelkedik a tető, akkor meg sosem tetszik a palinak
3/10 anonim válasza:
Szerintem nincs azzal semmi gond, ha nem fagyizni meg teázni, hanem sörözni hívod el.
Ha nem csitri, úgyis a személyiséged fogja érdekelni és nem az, hogy hol vagytok.
Sok sikert!
4/10 anonim válasza:
Inkább csak egy italra, majd ő megmondja, mit iszik.
5/10 anonim válasza:
na a sok incelke jött lepontozni a válaszokat :)
6/10 anonim válasza:
Elsőre nem árt megtudni, hogy egyáltalán iszik-e, és nem isntant arra meghívni.
7/10 anonim válasza:
En pl vevo lennek ra. Az izesitett soroket igazan kedvelem. Alkoholosan es mentesen is.
Elotte azert mindenkepp ismerjuk meg egymast. Ne ez legyen az elso. Sokan felreerthetik, hogy rogton inni hivod oket.
8/10 anonim válasza:
Én is inkább azt javaslom, hogy egy italra hívd meg. Majd ő eldönteni, hogy mit akar inni.
9/10 anonim válasza:
Nálam bukta lenne ez a kérdés, mert messziről kerülöm az alkoholt. De egy mentes koktélt elfogadnék.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Akkor marad a fagyi.
2023. júl. 23. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!