Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el a kiszemeltem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el a kiszemeltem egy randira? Hova kéne elmenni vele szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje ismerjük egymást, sose mertem lépni felé Dee most úgy érzem most vagy soha…..

2022. nov. 6. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell kimondottan randizni hívni, Csak simán hívd el találkozni.

Ha elmennek a találkozóra akkor ott kezdj el neki bókolni stb

Érdeklődj róla ,családjáról stb.

Majd jön magától.

2022. nov. 6. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Úgy, hogy: Hello kiszemeltem! Jöjj el vélem egy talinyalira :D
2022. nov. 6. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
36%

ne bókolj... csak érezzétek jól magatokat

ha már elsőre segget nyalsz, unalmas leszel, könnyen kapható, és nincs miért izgulnia

2022. nov. 6. 23:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha betudtok ülni valahová üljetek be..valamire..ha nincs pénzed akkor járjatok egy parkba vagy csak úgy az utcán..vagy egy mozi is jó lehet, én palacsintázóba hívtam, semmi nem történt, de időnként mostanában is elmegyümnk egy nutellásra..jót dumálunk..18fiúvagyok
2022. nov. 7. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!