Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randizni a kiszemeltemet? Hova vigyem el (Budapesten belül)?
Ez nagyban függ attól, hogy mennyire ismered. Mennyit beszéltél vele korábban...
Először inkább csak beszélgess, ismerkedj vele. Témázgassatok, így kijön, hogy kölcsönös-e a szimpátia. Aztán, ha közelebb kerültetek, hívd el egy kávéra.
Nem vagyok pesti, de biztos van egy rakás kávézó.
"Szia, tudok egy jó helyet, ahova szeretnélek elhívni😊"
Nem tudom mit szerettek, de lehet ez bármelyik Cafe frei, A Harry Potter témájú kávézó, Csopa, bármelyik múzeum stb.
Mivel te hívod meg őt ezért illik neked fizetned (ha fiú vagy, ha lány). Azonban ha felajánlja, hogy ő fizet vagy legalább a részét nyugodtan fogadd el.
Uhh ez nem tudom mennyire aktuális még, de írd neki hogy lenne kedved velem eljönni pár tök jó helyre?
És innen akkor adódik hogy hová, mivel Pest nagy sok lehetőség van, miért kéne csak egy helyre menni. Én imádok sétálni, szóval Normafa, Kopaszi gát, mondjuk a parlamentnél is lehet jókat sétálni. Az ilyen első randiknál jobb ha inkább többet beszéltek. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!