Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne írnom neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel még soha nem beszéltem, viszont bejelöltem két platformon is, próbáltam felkelteni az érdeklődését. Nem nagyon tűnik csajozósnak, de nekem sincs tapasztalatom.
Milyen szöveggel, indokkal kéne neki írnom, hogy ne tűnjek túl nyomulósnak?
2023. jún. 24. 11:58
1/5 anonim válasza:
Ne kerüld ki önmagad semmikèpp!!!! Ahogy most érzel iránta úgy és akként fogalmazz részére "röviden tömören". Ha megakarod kapni bármilyen formában akkor azt közöld vele!!!! A kikerülès feddés az emberi magatartàsban. Megtévesztő lehet mint a visszaèlèsszerű emberi magatartás.
32 F
2/5 A kérdező kommentje:
Persze, magamat szeretném adni, de most fira lenne írni neki, hogy “Szia van kedved ismerkedni?”
Nekem ez kicsit klisés, vagy lehet csak az én fejemben hangzik furin :D
2023. jún. 24. 12:06
3/5 anonim válasza:
Ha mint ember is érdekel, akkor bármilyen posztjával kapcsolatban ráírhatsz, érdeklődhetsz.
5/5 anonim válasza:
Simán jó ez. Ha tetszel neki, akkor vissza fog írni.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!