Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 4 év korkülönbség nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év korkülönbség nektek beleférne?

Figyelt kérdés

Nem gondoltam volna, hogy eljön egy olyan pillanat, amikor külső megerősítésre vágyok vadidegenektől a szerelmi életemmel kapcsolatban, de csak megéltem ezt is. :D

Szóval én 16 vagyok, a srác pedig 20.

Közös az érdeklődési körünk, emiatt ismertük meg egymást. Sokáig nagyon jól kijöttünk, a kémia is megvan köztünk (nem csak én érzem így, közös haverjaink is megjegyezték), de látom rajta, hogy nehezen teszi túl magát ezen a korkülönbségen.

Tudom, hogy ez borzasztóan klisé, és minden 16 éves kiscsaj elmondja ezt magáról, de tényleg érettebb vagyok a korosztályomnál, nem is igazán jövök ki velük jól, sem az osztály-és évfolyamtársaimmal, sem a többi 15-17 évesekkel, mert egyszerűen nekem még nagyon gyerekek, az alapján, ahogy gondolkoznak. Ez most lehet magyarázkodásnak hangzik, de mivel a barátaim is évekkel idősebbek nálam, ezért én nem érezném furának, vagy szokatlannak ezt a 4 évet. (Mert már megszoktam, hogy a legtöbb barátom is egyetemista, vagy dolgozik, vagy idén érettségizett.)

Persze hogyha objektíven próbálok nézni a dolgokra, akkor teljesen megértem, hogy neki ez miért baj, és én is azt mondanám, hogy ne nehezítse a dolgát egy 16 évessel, és inkább nézelődjön a 18-20 évesek között, hiszen ott van bőven értelmes, kedves, szép lány, ha nem fájna ez nekem ennyire.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben? (Főleg a sajátomra gondolok, én vagyok a 16 éves lány, de a srác szemszögéből is örülnék véleményeknek)

Hagyjam ezt a srácot, vagy esetleg próbáljak meg beszélni vele erről, esetleg majd megemlíti ő, ha akarja?

2023. júl. 9. 03:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%
Hát biztos sok lehet a közös téma és érdeklődési kör, és nem csak a lyukat látod benne.
2023. júl. 10. 19:02
 12/19 A kérdező kommentje:

Ebből lehetnek problémák a későbbiekben, nem? (Mármint a korkülönbségből?)

Olyasmira gondolok, hogy pl nekem még van 3 évem gimiből, ő meg idén végzett, szóval az összeköltözés nekem még egy ideig nem lesz téma (esetleg a végzős évemben) , ami viszont neki, 20 évesen, úgy, hogy az egyetemet kezdi szeptemberben viszont aktuális lehet (amiért nyilván nem lehet hibáztatni, hogy egy ennyi idős srác együtt szeretne élni a párjával).

Nyilván ez távoli dolog, hiszen együtt sem vagyunk még, de hosszútávban szoktam gondolkodni minden kapcsolatnál.

Esetleg tud valaki olyanról, akinek ennyi évesen volt idősebb párja, és nem a korkülönbség miatt szakítottak?

2023. júl. 12. 03:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj. Szereted vagy nem? Csak az a lényeg. A problémákat majd megoldjátok közösen. Járj fel sokszor a hozzá, szexeljetek meg bújjatok össze annyiszor, ahányszor csak lehet és minden rendben lesz :D.
2023. júl. 12. 11:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

18 voltam, amikor lenyúlt egy 23 éves lány, vele csókolóztam először, addig nem volt barátnőm, csak reménytelen szerelmeim. Viszont, mivel ő sem volt tapasztaltabb, mint én, és csak hétvégente tudtunk találkozni, akkor sem volt lehetőségünk szexelni, ezért pár hónap után el is halt az egész.

Úgyhogy javaslom te kezdeményezz a srácnál. Ha szerelmes beléd, úgyis kiderül. Ha tétovázik, akkor viszont lehet, hogy csak kedvel és szívesen megfektetne, de "nem mer", mert nem akar kihasználni. Ha viszont neked belefér a kölcsönös kihasználás, más néven barátság extrákkal, akkor azt is jelezd neki.

2023. júl. 21. 09:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyatalan nem lenne gond söt inkabb a fiatalabb lanyok jönnek be. Volt hogy 10 ev ev volt köztünk es egyatalan nem volt problema 😊 szoval sok sikert 😉
2023. júl. 21. 16:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 40 is. :))

Joci, 55 éves, horgász.

2023. júl. 21. 16:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi lett végül összejöttetek?

A srácnak már volt barátnője?

2023. aug. 17. 21:12
 18/19 A kérdező kommentje:

Össze :)

Kiderült, hogy én reagáltam túl és valójában őt ez nem érdekelte annyira, mint gondoltam.

Nem volt barátnője

2023. aug. 19. 03:04
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot Nektek!
2023. aug. 19. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!