Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év korkülönbség nektek beleférne?
Nem gondoltam volna, hogy eljön egy olyan pillanat, amikor külső megerősítésre vágyok vadidegenektől a szerelmi életemmel kapcsolatban, de csak megéltem ezt is. :D
Szóval én 16 vagyok, a srác pedig 20.
Közös az érdeklődési körünk, emiatt ismertük meg egymást. Sokáig nagyon jól kijöttünk, a kémia is megvan köztünk (nem csak én érzem így, közös haverjaink is megjegyezték), de látom rajta, hogy nehezen teszi túl magát ezen a korkülönbségen.
Tudom, hogy ez borzasztóan klisé, és minden 16 éves kiscsaj elmondja ezt magáról, de tényleg érettebb vagyok a korosztályomnál, nem is igazán jövök ki velük jól, sem az osztály-és évfolyamtársaimmal, sem a többi 15-17 évesekkel, mert egyszerűen nekem még nagyon gyerekek, az alapján, ahogy gondolkoznak. Ez most lehet magyarázkodásnak hangzik, de mivel a barátaim is évekkel idősebbek nálam, ezért én nem érezném furának, vagy szokatlannak ezt a 4 évet. (Mert már megszoktam, hogy a legtöbb barátom is egyetemista, vagy dolgozik, vagy idén érettségizett.)
Persze hogyha objektíven próbálok nézni a dolgokra, akkor teljesen megértem, hogy neki ez miért baj, és én is azt mondanám, hogy ne nehezítse a dolgát egy 16 évessel, és inkább nézelődjön a 18-20 évesek között, hiszen ott van bőven értelmes, kedves, szép lány, ha nem fájna ez nekem ennyire.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? (Főleg a sajátomra gondolok, én vagyok a 16 éves lány, de a srác szemszögéből is örülnék véleményeknek)
Hagyjam ezt a srácot, vagy esetleg próbáljak meg beszélni vele erről, esetleg majd megemlíti ő, ha akarja?
Ebből lehetnek problémák a későbbiekben, nem? (Mármint a korkülönbségből?)
Olyasmira gondolok, hogy pl nekem még van 3 évem gimiből, ő meg idén végzett, szóval az összeköltözés nekem még egy ideig nem lesz téma (esetleg a végzős évemben) , ami viszont neki, 20 évesen, úgy, hogy az egyetemet kezdi szeptemberben viszont aktuális lehet (amiért nyilván nem lehet hibáztatni, hogy egy ennyi idős srác együtt szeretne élni a párjával).
Nyilván ez távoli dolog, hiszen együtt sem vagyunk még, de hosszútávban szoktam gondolkodni minden kapcsolatnál.
Esetleg tud valaki olyanról, akinek ennyi évesen volt idősebb párja, és nem a korkülönbség miatt szakítottak?
18 voltam, amikor lenyúlt egy 23 éves lány, vele csókolóztam először, addig nem volt barátnőm, csak reménytelen szerelmeim. Viszont, mivel ő sem volt tapasztaltabb, mint én, és csak hétvégente tudtunk találkozni, akkor sem volt lehetőségünk szexelni, ezért pár hónap után el is halt az egész.
Úgyhogy javaslom te kezdeményezz a srácnál. Ha szerelmes beléd, úgyis kiderül. Ha tétovázik, akkor viszont lehet, hogy csak kedvel és szívesen megfektetne, de "nem mer", mert nem akar kihasználni. Ha viszont neked belefér a kölcsönös kihasználás, más néven barátság extrákkal, akkor azt is jelezd neki.
Nekem 40 is. :))
Joci, 55 éves, horgász.
Mi lett végül összejöttetek?
A srácnak már volt barátnője?
Össze :)
Kiderült, hogy én reagáltam túl és valójában őt ez nem érdekelte annyira, mint gondoltam.
Nem volt barátnője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!