Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év korkülönbség nektek beleférne?
Nem gondoltam volna, hogy eljön egy olyan pillanat, amikor külső megerősítésre vágyok vadidegenektől a szerelmi életemmel kapcsolatban, de csak megéltem ezt is. :D
Szóval én 16 vagyok, a srác pedig 20.
Közös az érdeklődési körünk, emiatt ismertük meg egymást. Sokáig nagyon jól kijöttünk, a kémia is megvan köztünk (nem csak én érzem így, közös haverjaink is megjegyezték), de látom rajta, hogy nehezen teszi túl magát ezen a korkülönbségen.
Tudom, hogy ez borzasztóan klisé, és minden 16 éves kiscsaj elmondja ezt magáról, de tényleg érettebb vagyok a korosztályomnál, nem is igazán jövök ki velük jól, sem az osztály-és évfolyamtársaimmal, sem a többi 15-17 évesekkel, mert egyszerűen nekem még nagyon gyerekek, az alapján, ahogy gondolkoznak. Ez most lehet magyarázkodásnak hangzik, de mivel a barátaim is évekkel idősebbek nálam, ezért én nem érezném furának, vagy szokatlannak ezt a 4 évet. (Mert már megszoktam, hogy a legtöbb barátom is egyetemista, vagy dolgozik, vagy idén érettségizett.)
Persze hogyha objektíven próbálok nézni a dolgokra, akkor teljesen megértem, hogy neki ez miért baj, és én is azt mondanám, hogy ne nehezítse a dolgát egy 16 évessel, és inkább nézelődjön a 18-20 évesek között, hiszen ott van bőven értelmes, kedves, szép lány, ha nem fájna ez nekem ennyire.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? (Főleg a sajátomra gondolok, én vagyok a 16 éves lány, de a srác szemszögéből is örülnék véleményeknek)
Hagyjam ezt a srácot, vagy esetleg próbáljak meg beszélni vele erről, esetleg majd megemlíti ő, ha akarja?
Szerintem ez a 4èv korkülönbség egyáltalán nem para. Ha van is valamivel problèmája akkor az nem a korod lesz szerintem sajnos :/ Nekem is nálam 3 èvvel fiatalabb párom van (ő 20 èn 23, igen nyilván 20 felett más a matek).
Nem lehet, hogy csak nem mer lèpni a srác ès ezèrt èrzed úgy?
Nem érdekelne.
17 voltam mikor összejöttem az akkor 25 éves párommal. Ez 8 év korkül. Mostanra meg már együtt vagyunk 6 éve, ebből 4 éve együtt is élünk.
Ha el tudjátok egymás élethelyzetét fogadni (azt, hogy ő dolgozik vagy egyetemre jár és neki az stresszes, te meg középsulis vagy és az érettségi fog stresszelni) semmi probléma nem lesz. De ez is csak addig lesz, amíg utóléritek egymást. Tehát ha te leszel majd 22, ő meg 26 pláne nem lesz gond.
Nyilván az, hogy a szüleitek hogy reagálnak erre más kérdés. Nekünk abszolút jól fogadták a dolgot.
Persze, hogy beleférne. Az első pasim ennyivel volt idősebb.
Most már nem férne bele, 10 év korkülönbséget tartok ideálisnak, de már nem vagyok fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!