Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!!! Szeretitek,ha mondjuk egy idősebb pasival járnátok? Mondjuk 18-30, 23-30, 25-30, mekkora korkülönbség ami számít?
Soha nem járnék sokkal idősebb pasival. Max 4 év, de nem több.
16L
Pedig úgy van, hogy a lányok hamarabb érnek, mint a fiúk.
Tehát, akkor ahhoz, hogy egymással egyhuzamban legyetek, akkor a férfinek kellene idősebbnek lennie...
#2 Igen, ez így van, de ez nem elég indok arra, hogy felnőtt férfiakkal jöjjek össze.
Hiába van minden héten ilyen kérdés, a legtöbb tini lány soha nem jönne össze sokkal idősebb férfival.
18 vagyok, megismerkedtem egy 39 éves férfival. Csak baráti alapon vagyunk, de nagyon megvan az összhang, motiváljuk egymást, értjük egymás humorát, lelki világát, és a kémia is nagyon megvan.
Viszont én is tudom, ő is tudja, hogy ez barátságnál nem lehet több.
Valamennyire ez visszatart, mert tudom, ha kapcsolatom lesz, el kell engednem őt. Viszont nem jönnék össze vele
Anno 16 évesn volt egy akkor 28 éves férfi akivel lehetett volna köztünk valami, nagyon megvolt az összhang, de engem akkor zavart a korkülönbség, elutasítottam( a mai napig jó barátok vagyunk)
Most 20 vagyok, most már igazából nem zavarna egy férfi életkora, de azért egy 35-40 körüli vel nem hinném hogy leállnék
Szerintem nincs baj akkor különbséggel, csak nem nagyon fiatalon
Amikor már mindketten felnőttek vagytok semmi baj nincs vele
Nálam max 5 évvel lehet idősebb. 19/L
Fontos számomra az emberek véleménye és ha nagyobb lenne a korkülönbség valószínűleg sokan elítélnének.
Nekem bejönnek az idősebb, akát 40 koruli ferfiak is. Viszont osszejonni nem jonnek ossze max 8 evvel idosebbel (ez kesobb meg akar 15 ev is lehet, de ebben a korban az nem tul idealks szerintem)
17l (a baratom 23f)
Nyitott vagyok a nagyobb korkülönbségre (19 vagyok, 29ig simán beleférne). De ha ilyen fiatalon egy 35+-os pasi leállna velem akkor azzal a pasival baj lenne.
Ha valaki szeretne házasságot és gyereket, de egyik sincs vagy volt ennyi idősen akkor az egy ordító red flag, hogy más nők okkal nem tudták elviselni és nem hiába vadászik a "naív fiatalok" után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!