Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év korkülönbség?
24 vagyok, a lány akit kedvelek 17. Baristaként dolgozom és egy nagyobb cégnek képzéseket is tartok, egyik tanfolyamra jött el a lány. Nagyon aranyos volt velem kezdettől fogva, meg amikor véletlenül hozzáértem amikor segíteni kellett neki elpirult.
Egy faluban lakunk, lerobbant a kocsim és így többször egy busszal mentünk haza, aztán amióta megint jó haza szoktam vinni. Így sokszor egy-egy nap után egyedül maradunk bent amíg bezárom este a helyet.
Tudja hogy szeretnék vele többet, és ő is szeretne valamit. Csak attól tart hogy anyukája mit fog szólni. Elvileg engedékeny csak nem akarja elrontani vele a kapcsolatát. (Beszélt már neki rólam kicsit de nem ilyen témában)
Azon gondolkoztam, hogy mivel tudom hogy hol lakik, mi lenne ha egyszer elmennék és bemutatkoznék az anyukának, meg elmondanám a szándékaimat meg ilyesmi. Kicsit oldschool tudom, de talán így megbízhatóbnak tartana és jó pontnak venné. Vélemények?
:D
Nem számít...
Köztem első (nagy szerelmem) nőmmel +6 év volt az ő javára.
16 évig voltunk együtt én kétszer csaltam meg (tőlem fiatalabbakkal) ő meg háromszor engem (ráadásul négerrel is fene a belit)
Mostani csajommal +15 év van köztünk az én javamra, két éve élünk együtt, két hónap után költözött hozzám, meg már szinte követeli, hogy vegyem feleségül (22 éves, hülye ez).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!