Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha így írnak rátok, mit reagálnátok?
van egy fiú, együtt buszozunk egy ideje, de még nem
beszélgettünk. kiderítettük barátnőmmel a profilját és unom, hogy nem történik semmi, gondoltam kezdeményezek én a ráírással.
Mennyire gáz, ha azt írom:
“Szia, suli időben szoktalak látni a XY buszon, van kedved esetleg beszélgetni?”
Ő egyébként kétlem, hogy felfigyelt volna rám, mert reggeli órákban látom és csak az ablakon néz kifele.
Hívd el valahova!
Nem kell messzire, meg hosszú program se kell, csak nézzétek meg egymást közelről, és beszélgessetek kicsit.
És akkor mi van?
A kérdés ilyenkor az, hogy szeretnél-e vele találkozni?
"leseenelt"
Beszélni újmagyar?
Igazabol egesz jol haladt a beszelgetes, mar a tali resznel jartunk, es most csak leseenelt.
kicsit fura, nem tunt olyan bunkonak, de nem tudom erdemes lenne rakerdezni mi tortent
Ha így beszélsz, hogy "leseenelt", akkor megértem a srácot, hogy nem válaszol.:D
De ezt félretéve, ha már a taliról beszélgetetek, akkor egész jól haladtok, szóval én elhívnám valahova.
"Fiúk, ha így írnak rátok, mit reagálnátok"
Azt érezném, hogy felkínálkozik a csaj, tehát nulla munkát kell belefektetnem, ha meg akarom izélni. Ha eleve tetszik a lány, akkor örülnék és minél előbb ágyba akarnám vinni. Ha viszont nem tetszik, vagy nem akarok tőle semmit, akkor hagynám elhalni a beszélgetést, ahogy azt az idézett férfiú is tette.
A férfiak vadászok, ha nem akarnak téged levadászni, akkor hiába libegsz előttük fehérneműben, akkor sem fognak rád mozdulni.
Ha sétálsz az utcán, keresd a pasik tekintetét és olyannal flörtölj, akinek a szemében látod az érdeklődést.
Ide figyelj csajos
Legközelebb ne csinálj ilyet mert fura vagy ha a semmiből támadsz.
Ha órák múlva válaszol akkor nem ment jól a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!