Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ha így írnak rátok, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha így írnak rátok, mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

van egy fiú, együtt buszozunk egy ideje, de még nem

beszélgettünk. kiderítettük barátnőmmel a profilját és unom, hogy nem történik semmi, gondoltam kezdeményezek én a ráírással.

Mennyire gáz, ha azt írom:

“Szia, suli időben szoktalak látni a XY buszon, van kedved esetleg beszélgetni?”

Ő egyébként kétlem, hogy felfigyelt volna rám, mert reggeli órákban látom és csak az ablakon néz kifele.

2023. jún. 24. 18:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Hívd el valahova!

Nem kell messzire, meg hosszú program se kell, csak nézzétek meg egymást közelről, és beszélgessetek kicsit.

2023. jún. 26. 23:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tenyleg nagyon keveset beszeltunk es az utolso uzenetere lehet tenyleg en reagaltam ugy amire o mar nem tudott volna es most csak leseenelt. Ezek utan valahigy furi lenne, hogy gyere talalkozzunk itt vagy ott
2023. jún. 26. 23:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mi van?

A kérdés ilyenkor az, hogy szeretnél-e vele találkozni?

"leseenelt"

Beszélni újmagyar?

2023. jún. 27. 22:07
 14/19 A kérdező kommentje:

Igazabol egesz jol haladt a beszelgetes, mar a tali resznel jartunk, es most csak leseenelt.

kicsit fura, nem tunt olyan bunkonak, de nem tudom erdemes lenne rakerdezni mi tortent

2023. jún. 28. 17:31
 15/19 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy fél, hogy nem tudsz magyarul.
2023. jún. 28. 17:35
 16/19 anonim ***** válasza:
81%

Ha így beszélsz, hogy "leseenelt", akkor megértem a srácot, hogy nem válaszol.:D

De ezt félretéve, ha már a taliról beszélgetetek, akkor egész jól haladtok, szóval én elhívnám valahova.

2023. júl. 1. 21:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Na, lett azóta valami? Ha nem nagyon reagál, az azt jelenti, hogy nem nagyon érdekled. Ugyanis, ha egy srácnak megmozdul tőled a gatyájában az ubija, azt le nem vakarod magadról. 17 éves vagy, úgyhogy vagy béna a srác, vagy nem érdekled. Ő is 17 amúgy?
2023. júl. 6. 23:50
 18/19 anonim ***** válasza:

"Fiúk, ha így írnak rátok, mit reagálnátok"

Azt érezném, hogy felkínálkozik a csaj, tehát nulla munkát kell belefektetnem, ha meg akarom izélni. Ha eleve tetszik a lány, akkor örülnék és minél előbb ágyba akarnám vinni. Ha viszont nem tetszik, vagy nem akarok tőle semmit, akkor hagynám elhalni a beszélgetést, ahogy azt az idézett férfiú is tette.

A férfiak vadászok, ha nem akarnak téged levadászni, akkor hiába libegsz előttük fehérneműben, akkor sem fognak rád mozdulni.

Ha sétálsz az utcán, keresd a pasik tekintetét és olyannal flörtölj, akinek a szemében látod az érdeklődést.

2023. júl. 7. 08:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ide figyelj csajos

Legközelebb ne csinálj ilyet mert fura vagy ha a semmiből támadsz.

Ha órák múlva válaszol akkor nem ment jól a beszélgetés.

2023. júl. 11. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!