Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem írt a szülinapomra, gáz ha ezért akarok szakítani vele?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk jó barátok. Randizni csak 2 hónapja kezdtünk. Egyre gyakrabban veszem észre azt, hogy már nem érdeklődik irántam annyira, mint régen mikor csak barátok voltunk. Ha beszélünk mindig csak én kérdezek, sokszor nem is figyel arra, amit mondok. Múlt évben ő volt az első, aki boldog születésnapot kívánt nekem. Most meg azt sem tudtam, hogy mikor van. 2 nappal a szülinapom előtt még meg is kérdezi, hogy melyik nap van. 2 nap telt el a születésnapom óta és nem írt semmit. Egész nap otthon van nem hinném, hogy azért nem ír, mert annyira el lenne foglalva. Nagyon dühös vagyok a barátomra, úgy érzem neki nem vagyok fontos és azóta, hogy járunk már egyátalán nem érdeklem. Szerintetek jogosan akarok szakítani vele vagy pusztán túlérzékeny vagyok? Szakítsak vele?2023. jún. 19. 23:33
11/17 anonim válasza:
Szerintem csak addig voltál neki érdekes, ameddig kihívást jelentettél neki. Mióta együtt vagytok, azóta le se tojja a fejed, ahogyan te is írtad.
Jól érzed magad így? Nem.
Akkor szakíts vele.
12/17 anonim válasza:
Ha csak annyi a probléma, hogy elfelejtette a születésnapodat, még ne legyél rá dühös. Én a sajátomat is elfelejtem, mert egyszerűen ilyen az eszem, maga a káosz. Ha viszont más dolgokban is rideg, akkor lejárt a három napos csoda számára, amit te jelentettél. Sajnos az élet ilyen. A szerelem és a rajongás múlandó.
14/17 anonim válasza:
Az, hogy nem írt, tényleg nagyon gáz, de nem mondanám, hogy a világ vége. De a többivel együtt, amiket írtál, szerintem teljesen jogos.
16/17 anonim válasza:
A saját szülinapomat elfelejtem nem hogy másét. Ennyire apró dolog miatt szakítani nevetséges. Belemagyarázod a hülyeséget, én ezért szakítanék veled.
17/17 anonim válasza:
Ha valaki elvesztette az érdeklődést, az nem fog többet helyrejönni. Nekem ez a saját, és a környezetemben élők tapasztalata. Erről kár beszélni, megígérnek fűt fát, kifogásolnak ezerrel, pár napig max hétig elhitetik veled hogy törődnek veled, aztán minden visszaáll a régibe, megint sz@rnak a fejedre.
Engedd el kérdező, szülinapot elfelejteni nem szakító ok, de ha ez része annak hogy nem érdekli mi van veled, akkor már az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!