Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Furcsa lenne azt kérni, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa lenne azt kérni, hogy hozza a randira a kutyusát?

Figyelt kérdés

Szóval ismerkedem egy velem egykorú sráccal, már volt több találkozónk és minden nagyon szupi, láttam az Instáját, és van egy gyönyörű csoki labradorja. Szóval fura lenne, ha azt kérném, hozza el őt is a randira?

16l

2023. máj. 6. 18:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%
szóval akik lepontozták a 7-t, azok szerint foglalkozzon egész idő alatta a cuki kutyulival, a srác meg legyen ott biodíszletnek?
2023. máj. 6. 20:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Nyugi már, nem csak a kutyussal fogok törődni, minek kell ilyen rosszindulatúnak lenni? Én nagyon szeretem az állatokat és nagyon aranyosak együtt, gondoltam csinálok néhány képet róluk. Nagyon kötődnek egymáshoz és engem ez nem zavar.
2023. máj. 6. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
semmi rosszindulat, csak felhívtam egy hibalehetőségre a figyelmet, és nem értem a lepontozást
2023. máj. 6. 21:29
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

Nyilván senki nem azért megy randira, h a másik kutyáját simogassa végig. Szerintem tök rendben van, ha a kutyája is tetszik neki és ezért szeretné elhozatni. Ettől független még tudnak egymásra figyelni.

2023. máj. 6. 22:08
 15/15 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem még értékelni is fogja, hogy érdekel a kutyája. Nyugodtan kérdezd meg.
2023. máj. 6. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!