Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de nem merek hozzá odamenni. Valamilyen tanács?
Először is ismerkedj a gondolattal, hogy a lányok pont olyan emberek mint fiúk, nem kell őket "leszólítani". Figyelj, visel-e valamilyen ikonikus pólót, vannak-e kitűzők a táskáján, és akkor oda tudsz menni azzal, hogy "ezt meg ezt én is szeretem, neked melyik a kedvenc ez meg ezed belőle".
Hogy mennél oda egy szimpatikus fiúhoz barátkozni?
Ha semmi jel nincs arról, mit szeret vagy mi a hobbija, egy "szia, ne haragudj, de nagyon tetszik a fülbevalód/nyakláncod/stb, jelent valamit számodra a szimbólum?", vagy figyeld, miről beszél a barátaival, és menj oda később azzal, hogy "véletlenül hallottam, engem is érdekel, mit gondolsz".
#2-nek igaza van.
1. adatgyűjtés a csajról, mit szeret, mik érdeklik?
2. cseekvés: a csaj megszólítása élőben vagy virtuálisan a megismert adatoknak megfelelően.
Kb. ez a bevett módszer.
Én megijednék ha valaki random oda jönne hozzám hogy tetszik a nem tudom walking death es tatyim:(
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!