Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srac aki bejön nekem!De nem tudok hogyan közelednek fele! Valami tanacs?18/l
Egy bárba dolgozok es az egyik vendegemrol lenne szó!A srac 25 eves en meg 18 vagyok. Jókat elbeszelgetunk de nem ertem felre mert a srac alapjaraton baratkozos típus.Elozo heten nagyon berugtam zaraskor es a srac vitt haza mert a labamon alig bírtam allni😆
Írtam neki hetfon meg ma beszelgetunk..de valahogy kihalt a beszelgetes.
Viszont az rosszul esett H nem írt nekem nőnap alkalmából...
wtf? részegen dolgoztál?
ha igaz a story, ezért ábrándult ki belőled. Sztem sokan mások is...
#4, #5: ZÁRÁSKOR -tehát munka vége után- rúgott be a lány, ne legyetek már ilyen értetlenek.
Kérdező:
Szerintem lehet finoman utalni arra, hogy szeretnéd többet látni az illetőt:
Pár példa, amiből kiindulhatsz:
"Egyszer hazavihetnél úgy is, hogy józan vagyok"
"Találkozhatnánk egy olyan helyen is, ahol nincs annyi alkohol"
"Nem vagyok ám nagy piás, csak bátorságot gyűjtöttem hogy elmondjam hogy bejössz nekem"
+1 Hardcore:
"Nem azért nem tudtam járni múltkor, mert részeg voltam, hanem mert levettél a lábamról"
De amúgy a legegyszerűbb az lenne, ha elmondanád neki egészen konkrétan, hogy tetszik és szeretnéd többet látni.
Ha érdekelnéd, nem halt volna el a beszélgetés.
Buli után én is írtam már rá pasira tök béna szöveggel, aztán egy héttel később elhívott randira. Ősszel lesz az esküvőnk 🤷🏻♀️
#9-esnél a pont.
Én férfiként soha nem hagyok elhalni egy olyan chat-et egy csajjal, aki bejön nekem. Szóval nagy valószínűséggel ennyi volt részéről. De lehet próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!