Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Közvélemény kutatás jellegű kérdés: ha kort néztek, szóba jöhet idősebb lány? Hogyan viszonyultok hozzá?
Például, ha nem is olyan nagy különbség, pár hónappal idősebb a lány, és igazából egy évfolyamra jártok...ha szemre tetszetős is, mégis idősebb...ehhez mit szólnátok?
Engem ez annyira zavar. Nem szeretnék idősebb lenni a barátomnál :(
Eddig minden barátnőm minimum 2 évvel fiatalabb volt nálam. Sőt ez a korkülönbség egyre nagyobb lett. A legutóbbi barátnőm 5 évvel volt fiatalabb nálam.
A korosztályomból sosem tudtam volna elképzelni, hogy érdekeljem a szép lányokat. Nálunk gimiben az osztálytársaim főleg huszonéves srácokkal jártak. Fel sem merült bennem, hogy labdába rúghatok mellettük. Ha láttam volna rá esélyt, akkor lehet, hogy jó lett volna, de így visszatekintve szerintem ők jóval érettebbek voltak nálam és jelenleg is jóval érettebbek a korombeli lányok.
Én nem tudnám elképzelni velem egykorú vagy nálam idősebb lánnyal. Viszont lehet, hogy vannak korán érő pasik. Én nem ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!