Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti betiltanátok az internetes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti betiltanátok az internetes társkeresőket ha tudnátok?

Figyelt kérdés
Én igen, annak ellenére is, hogy introvertált vagyok. Nagy részben pont az internetes társkeresők miatt lett nehezebb a társkeresés, mert túl nagy a választék. Amúgy ha belegondolunk, ez a nagy választék hosszú távon boldogtalansághoz vezet, mert nehezebb lett miatta egy embernél megmaradni, és amúgy is ki lett mutatva, hogy a túl nagy választék úgy általánosságban boldogtalansághoz vezethet, még ha erre először nem is gondolnánk: [link] [link]

2018. márc. 12. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Raadasul senkinek nem kotelezo hasznalnia.
2018. márc. 12. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:

"mert túl nagy a választék. " De legalább a neten van választék.

Aki nem olyan bátor, hogy élőben odamenjen, annak ez szerintem tökéletes. (még nem olvastam végig a kérdés kifejtését.)

Szóval tuti nem tiltanám be. Akinek élőben nem jön össze, netes ismerkedéssel összejöhet. Nem fosztanék meg senkit ettől. Miért zavarna engem mások boldogsága? Vannak ilyen történetek, hogy emberek a neten ismerték meg egymást, már gyerekük is van, és nagyon boldogok. Nem tiltanék be egy ilyen boldogságforrást. Nem árt vele másnak, ha csak simán boldog, és a neten találta/találja meg az igazit. Nem lennék olyan ge nyó, hogy ezt betiltsam.

2018. márc. 12. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a hülyeséget tiltanám be....
2018. márc. 12. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ugyanis én is épp az interneten keresztül ismerkedtem meg egy számomra fontos személlyel!

18L

2018. márc. 14. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Valóban egyre több gond van a társkeresőkkel vagy a rajtuk található lelkileg megnyomorult személyekkel, de attól függetlenül nem tiltanám be. Én is kezdtem már belerokkanni és főleg a többiektől, de én mégis ott találtam meg a jelenlegi nagy Őt. :-) Tudni kell kezelni, kitartani, és hinni.

30/F

2018. aug. 8. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Erősen korlátoznám a használatukat de nem tiltanám be!
2021. szept. 28. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!