Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiatal lányok! Magas vagyok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok! Magas vagyok, ha 16 évesen 182 cm magas vagyok? Ez már vonzó?

Figyelt kérdés

Persze valószínűleg még fogok nőni. Tudom, hogy a lányoknak nagyon tetszik, ha egy srác magas, és "felé tud tornyosulni" a lánynak. Hallottam olyat is, hogy férfiasnak tartják, vagy biztonságérzetet is nyújthat (nyilván, ha a nem 45 kiló hozzá, vagy nem éppen hogy elhízott). De nyilván nem ez a primer, dobogó első szempont társkeresésnél.

Szerintetek ez már magasnak számít? Vonzó?

2023. máj. 6. 12:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt nézzük, hogy az átlagmagasság valahol 176 körül van, te pedig még nőhetsz is, akkor igen, magas vagy. A magasság pedig önmagában nem döntő tényező, szóval erre kár építkezni.
2023. máj. 6. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Tökmindegy ha ilyen hülyeségekkel foglalkozol, akkor egyetlen lányt se fogsz érdekelni xD Magasságtól nem fogja jobban érezni magát veled...
2023. máj. 7. 11:10
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

Én a 158cm-emmel túl magasnak talállak :(

Nem mindenkinek vonzó a magasság.

2023. máj. 7. 14:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Én 172cm vagyok és a kb te magasságodban lévő fiúk tetszenek. Akik épphogycsak magasabbak nálam ők valamiért nem jönnek be annyira (nyilván most csak a külsőről beszélek, mert van hogy egy alacsonyabb fiúban nagyon megfog valami)

De igaz amit a többiek írták: nem a magasság miatt leszel vonzó, az inkább csak egy plusz előny.

Amúgy szerintem még simán nőhetsz egy-két évig

2023. máj. 7. 23:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
nem attól leszel vonzó hogy hány centi magas vagy
2023. máj. 8. 19:45
 16/16 anonim válasza:
Sajnos még nem vagy az, legalább 183nak kell lenned!
2023. máj. 11. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!