Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Magas vagyok, ha 16 évesen 182 cm magas vagyok? Ez már vonzó?
Persze valószínűleg még fogok nőni. Tudom, hogy a lányoknak nagyon tetszik, ha egy srác magas, és "felé tud tornyosulni" a lánynak. Hallottam olyat is, hogy férfiasnak tartják, vagy biztonságérzetet is nyújthat (nyilván, ha a nem 45 kiló hozzá, vagy nem éppen hogy elhízott). De nyilván nem ez a primer, dobogó első szempont társkeresésnél.
Szerintetek ez már magasnak számít? Vonzó?
Nem attól leszel vonzó mert magas vagy vagy alacsony.
Inkább gyerekes vagy, mert azt gondolod azért mert magas vagy vonzó is leszel.
#2.
Nyilván nem csak ettől, mert számtalan belső és külső tulajdonságból áll, de ha jól tudom előny a magasság is.
Dehogy előny akinek tetszeni fogsz annak egészében leszel tetsző nem azért mert magas vagy, lehet magas vagy de más szemében ronda mint egy giliszta.
Majd ha felnőttél rá fogsz jönni.
Igen.
Bár hogy nőni fogsz-e még azt nem tudom. Szüleid mekkorák?
#5.
Miért nem? Azért 150-es csajjal még nem találkoztam, de 1,6XY magas csajokat láttam már. Nekem nagyon tetszene, hogy homlokon puszilhatom bármikor. :-) Vagy megemelhetném egy kicsit ölelkezés közben. Stb.
Lány vagyok, és hát elég alacsony(155 centi vagyok kb.) nekem jobban bejönnek a magasabb férfiak, mivel védelmezőt látok benne.
Kérdésedből ki indulva, szerintem igen, magasnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!