Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak?
Egy srác rám írt aztán én válaszoltam neki de ő csak vagy órákkal később ír vissza(úgy hogy egyébként végig elérhető), vagy csak egyszerűen le láttamoz.
És most megint ez a helyzet.
#9 Végre valaki.
Köszönöm!
8
Taktikázni pont, hogy a lányok szoktak többet
Az eszedbe jutott, hogy aki "elérhető" az egyáltalan nem biztos, hogy tényleg ott ül a gép/teló előtt? 😃 Rengetegszer mutatja ezt a messenger, miközben tudom, hogy az illető nagyon messze van a zinternettől.
Ehhez mondjuk el kellett múljak 30 éves, de ma már őszintén le tudom szarni, ha valaki nem reagál azonnal, és én sem feszkózok azon, hogy mindenkinek rögvest válaszoljak minden sorára 🤷♀️
15 éve még én is tudtam ilyeneken rugózni, szóval átérzem, de a tapasztalat az lett belőle, hogy iszonyúan túlkombináltam 😅 majd válaszol, ne ezen pörögj. Ha meg nem, akkor pláne nem ér annyit, hogy feszülj rajta. A fiúk - főleg a kamasz fiúk - meg bőven nem tudnak úgy taktikázni, mint a lányok. Ha egyáltalán eszükbe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!