Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak?
Egy srác rám írt aztán én válaszoltam neki de ő csak vagy órákkal később ír vissza(úgy hogy egyébként végig elérhető), vagy csak egyszerűen le láttamoz.
És most megint ez a helyzet.
De én azt nem ertem, hogy akkor miért ir ra valakire ha utána vissza sem ir neki.
Ezt csak én nem ertem?
Ha ő nem foglalkozik veled, te se foglalkozz vele. Ilyenekkel ne idegesísd magad, engedd el.
Lehet, hogy valami dolga van.
Kérdezd meg.
De nem mindenki szokott azonnal válaszolni. Ha te ezt szeretnéd, beszéld meg vele, hogy a gyors válaszokat szereted.
Ha valaki egyébként ritkán válaszol mert mondjuk közben mást csinál, dolga van stb, akkor nem fog csak azért egyből visszaírni mert te megkéred rá. Én mondjuk próbálok mindenkinek minél hamarabb válaszolni, mégha hülyén is néz ki, de aki nem ilyen azon nem nagyon tudsz változtatni.
Amúgy kiegészítve magam, nem kéne általánosítani. Persze, fiúk szoktak ilyet csinálni legtöbbször, de azért csajok között is előfordul néha-néha.
#6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!