Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézegetik a Facebook profilom?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel találkozgatunk és ami furcsa számomra, hogy az ismerősei nézegetik a profilom. Nem értem vajon honnan tudják a nevem? Illetve honnan tudjàk egyáltalán ki vagyok ?
Vagy miért nézegetik a profilom ?
2023. ápr. 5. 09:53
1/7 anonim válasza:
Mai világban? Alap dolog, hogyha egy barátunknak csaja lesz, végignézzük a profilját. A nevét 1 perc alatt megszerezzük, a többi meg már nem nagy kunszt 😉
3/7 anonim válasza:
Újdonság esetén az emberek érdeklődnek.
Barlangban születtem, szóval előre is bocsi a kövi kérdésért… Honnan tudod, hogy kik nézegetik a profilodat? :O
4/7 anonim válasza:
Oszt mibű állapitottad meg?
Facebookon teljesen random az ismerős ajánlása. Ha most jelölted be facebookon a sráct, akkor normális, hogy feldobja az ismerőseit
5/7 anonim válasza:
Kamu, nem is látni, ki nézi a profilod.
6/7 anonim válasza:
A facebook az ismerőseidnek az ismerőseit ajánlgatja, azért vonulnak el előtted a profilképeik időnként.
Tehát egyáltalán nem biztos, hogy foglalkoznak veled, nézelődnek.
7/7 anonim válasza:
A Facebook nem mutatja, hogy kik nézegetnek, nem olyan, mint a MyVIP régen. És az is csak városi legenda, hogy beajánlja ismerősnek azokat akik megnéznek. Azokat ajánlja be akikkel vannak közös kapcsolódási pontok, ha a barátodat bejelölted akkor az ismerőseit rögtön elkezdi feldobálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!