Facebookon a "kit ismerhetek? " részben azokat jeleníti meg (leginkább az elsők között), akik nézegetik a profilom?
Egyszer az egyik ismerősömmel összefutottunk az utcán egy barátjával, akit én nem ismertem, ott beszélgettünk kicsit. Nem is volt utána róla írásban szó, viszont rá 2 nappal már ajánlgatta a facebook ismerősnek, én előtte nem néztem meg a profilját.
Olyan szaktársaimat is ajánlgat, akikkel nem egy évfolyamon vagyunk, viszont idő közben lett közös óránk, onnét kezdve dobta fel őket, nekik se néztem meg a profiljukat.
Mikor egyszer megnéztem valakinek a profilját, akit előtte nem ajánlott ismerősnek, utána rádobta a "kit ismerhetek?" listára, de valahova középtájra. Majd pár nap múlva felkerült a tetejére, azóta is ott van, pedig van összesen 4 közös ismerősünk, és semmi más kapcsolat nincs. (Vagyis mivel megnéztem a profilját, beajánlhatott neki ismerősnek és megnézte az én profilomat, amiért nálam feljebb dobta?)
Kipróbáltam azt is, hogy olyan személyre keresek rá aki... hát nem kér belőlem és látni se akar :D Viszont nem volt rajt az ajánlási listán. Na, fel is került a teteje felé, többször is megnéztem az oldalát. Viszont 2-3 napon belül teljesen eltűnt a listáról. (Vagyis beajánlott neki, de rányomott az eltávolításra, azért tűnhetett el nálam?)
Ezeket figyeltem meg, így működik facebookon a "kit ismerhetek?" funkció, vagy ezek csak véletlenek? :D
A facebook tárol helyadatokat is sokszor, és észlelhette hogy egy helyen voltál vele.
Aki meg nem akar látni, azért nem volt az ajánlási listán, emrt messziről elkerül téged XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!