Létezik e olyan program ami kimutatja, hogy honnan vagy ki nézegeti a Facebook, Twitter profilomat?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 14:12
1/7 anonim válasza:
Nem, még mindig nem létezik ilyen.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,én néhány évvel ezelőtt időnként nézegettem egy ismerősöm profilját és ő mindig tudta,hogy mikor jártam fenn az odalán meg mikor nem.Az ismerős nem közeli,ezért nem tudom tőle megkérdezni,hogy honnan tudta,teli van pénzzel,elképzelhető,hogy rednelkezik egy olyan drága készülékkel ami kimutat ilyesmit?
2015. jan. 22. 14:21
3/7 anonim válasza:
Kizárt dolog. Ahhoz, hogy FB profil látogatást számolni a FB szerverén lehet csak. A FB viszont ilyen adatot nem ad ki.
4/7 anonim válasza:
(Az "Ahhoz, hogy"-ot persze törölni akartam.)
5/7 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk valaki feltöri a profilom vagy a számitógépem akkor sem tudja megnézni,hogy kit nézegettem?
2015. jan. 22. 19:43
6/7 anonim válasza:
A böngésződ előzményeiből kiderülhet.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az infót,törölni fogom az előzményeim.
2015. jan. 23. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!