Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Harmadik randira ajándék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik randira ajándék?

Figyelt kérdés

Első kettőre nem vettem semmit, csak fizettem, amit elfogyasztottunk. Harmadik randira illene már adni is valamit? És ha igen, mit? (csokit nem szereti)

18f, 16l

2023. febr. 15. 22:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem, én nem szeretném megvenni. Szerintem ha Te hívsz el valakit valahova, akkor illik neked fizetni egy bizonyos határig. Nyilván nagyobb összegek esetén fizetheti a saját részét, de egy 500 forintos sütit/kávét nem fogok sajnálni senkitől...
2023. febr. 16. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hívjon ő is el olykor - ne te csinálj mindent... a lényeg továbbra is ugyanaz; amit sokan nem értenek: a párkapcsolat egy partneri kapcsolat... jogokkal és kötelezettségekkel mind a két oldalról
2023. febr. 16. 15:20
 13/16 anonim ***** válasza:
#11 hallod, te hol élsz ahol ilyen olcsó a süti? Nem kötekvés, komolyan érdekel. Nálunk 1000 ft alatt semmi nincs.
2023. febr. 16. 15:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Voltam olyan hülye, amikor adtam. Azért voltam hülye, mert mint utólag kiderült, adhattak volna jobb embernek, aki tényleg megbecsüli.
2023. febr. 16. 15:25
 15/16 A kérdező kommentje:
Privátban leírom. :D
2023. febr. 16. 15:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#9! Legközelebb legyen nálad "véletlenül" olyan édesség amilyet ő vett korábban, és persze oszd meg vele!
2023. febr. 16. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!